Kamila, nie mogę się doczekać kiedy to ładnie korą zasypane będzie i zrobione tak jak powinno. ML wyjątkowo dorodne na tej rabacie. Ale jeszcze w lewo od miskantów spory kawałek do zrobienia...
Ewa, witam w moim ogrodzie. Szału może u mnie nie ma ale staram się jak mogę. Szałwia bardzo ładna, mam już kilka i na pewno dokupię więcej.
Marzenka w hebe mają teraz piękne miskanty Ml po 14 zł, dzisiaj kupiłam dwa ślicznie u Ciebie widzę rosną, widzę,że ściąganie darni u Ciebie wspolczuje i nie zazdroszczę, ale efekt na pewno będzie super
Paulina, dzięki za info. Ja już mam sporo ML i narazie nie mam ich gdzie sadzić. Ale te co na zdjęciu są takie wyjątkowo dorodne, właśnie rok temu w H kupione. Darń zrywał eM... Na mnie już te przyjemniejsze etapy czekały
No ja dokupilam, jeszcze im miejsce szukam ooo to mam nadzieję,że moje też takie będą jak z jednego źródła eeee to jak M darn ściagal to zazdroszczę, ja ostatnio sama z różanka się mordowalam, a później M mi powiedział,że przecież by mi pomógł no pewnie tak, ale ile musiałabym pewnie wysłuchac, że znów wymyślam
Bardzo ładnie u Ciebie, dużo traw i konsekwencja w kolorystyce i gatunkach, tego się trzymaj, Ja też miałam takie założenia, ale niestety odpuściłam, chciałam się nacieszyć różnorodnością, może wrócę do pierwotnego pomysłu, czyli biało-niebiesko