Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Z południa Polski - ogród Marzeny

Z południa Polski - ogród Marzeny

jolka 22:17, 28 sie 2015

Marzenaka napisał(a)

SUPER!!
paulina_ns 20:53, 08 wrz 2015

Marzenko co tak u Ciebie cichutko? Byłam wczoraj w Parku M i były jeszcze ' ice dance' jakbyś chciała,zaraz przy wejściu po prawej stronie na tym stoliku. Pozdrawiam.
Marzenaka 22:06, 08 wrz 2015

Paulina dzięki za info. Pewnie jutro podjadę. A no, cichutko u mnie... Wakacje się skończyły to i do pracy trzeba było wrócić, więc czasu mniej, plus wożenie dzieci do przedszkola i szkoły... Ale sadzimy tuje - szmaragdy, tzn. M sadzi jak wraca na weekendy.
paulina_ns 06:40, 09 wrz 2015

Marzenaka napisał(a)
Paulina dzięki za info. Pewnie jutro podjadę. A no, cichutko u mnie... Wakacje się skończyły to i do pracy trzeba było wrócić, więc czasu mniej, plus wożenie dzieci do przedszkola i szkoły... Ale sadzimy tuje - szmaragdy, tzn. M sadzi jak wraca na weekendy.

Marzenko nie ma za co tylko patrz właśnie na tym stoliku,tam są po 6.50 naprawdę duże sadzonki,inne już większe coś ponad 20 zł. A gdzie kupujecie szmaragdy i po ile?
Marzenaka 17:09, 09 wrz 2015

Paulina na temat carexów napisałam u ciebie. Jeszcze raz dzięki.

paulina_ns 17:13, 09 wrz 2015

Marzenaka napisał(a)
Paulina na temat carexów napisałam u ciebie. Jeszcze raz dzięki.

Śliczne Możesz je spokojnie jeszcze podzielić jak ja to zrobiłam
Marzenaka 17:18, 09 wrz 2015

Moja wizyta w B. tak się zakończyła dziś:

Będą to moje pierwsze tulipany - uwielbiam te kwiaty. Mam nadzieję, że dam radę.
paulina_ns 17:19, 09 wrz 2015

Marzenaka napisał(a)
Moja wizyta w B. tak się zakończyła dziś:

Będą to moje pierwsze tulipany - uwielbiam te kwiaty. Mam nadzieję, że dam radę.

A ja wczoraj Byłam ale czosnków nie widziałam gdzie kupiłaś i czy było ich więcej?
Marzenaka 17:27, 09 wrz 2015

Paulinano ładnie są rozrośnięte i raczej je podzielę. Wzięłam tylko cztery bo w sumie to już końcówka była. Jeszcze ich nie posadziłam dziś bo tak mi zimno, przeziębiona jestem już drugi tydzień mnie trzyma i jakoś nie mam chęci do pracy w ogrodzie.
A co do tulipanów to mam ich jakieś 70. Możliwe, że jeszcze dokupię. Pogrupuję kolorami i myślę, że ładnie będzie.

Teraz trzeba poczytać, co z tymi wszystkimi roślinami na zimę się robi...

Kilka słów o moim warzywniaku... Cukinie w tym roku miałam aż - uwaga! - 3 sztuki - z dwóch krzaków. A w tamtym roku też z dwóch krzaków nie mogliśmy przejeść, musiałam rozdawać.
paulina_ns 17:30, 09 wrz 2015

Marzenaka napisał(a)
Paulinano ładnie są rozrośnięte i raczej je podzielę. Wzięłam tylko cztery bo w sumie to już końcówka była. Jeszcze ich nie posadziłam dziś bo tak mi zimno, przeziębiona jestem już drugi tydzień mnie trzyma i jakoś nie mam chęci do pracy w ogrodzie.
A co do tulipanów to mam ich jakieś 70. Możliwe, że jeszcze dokupię. Pogrupuję kolorami i myślę, że ładnie będzie.

Teraz trzeba poczytać, co z tymi wszystkimi roślinami na zimę się robi...

Kilka słów o moim warzywniaku... Cukinie w tym roku miałam aż - uwaga! - 3 sztuki - z dwóch krzaków. A w tamtym roku też z dwóch krzaków nie mogliśmy przejeść, musiałam rozdawać.

Pewnie ze podziel,ja podzieliłam i w sumie jak na razie jedna mi tylko trochę zmieniła kolor na żółty,a zrobiłam 10 sadzonek Widzisz jedni chwalą się że dawno nie mieli takich zbiorów inni na odwrót..