Zazdroszczę wygranej walki z chwastami, u mnie z tym zawsze pod górkę Teraz musisz na leżaczku poleżeć, żeby Ci się kręgosłup naprostował Ciekawa jestem Twoich tawuł. Ogólnie bardzo mi się one podobają, a mam jeszcze dwa niezagospodarowane miejsca w ogrodzie, więc pewnie gdzieś je wtrynię Rozplenice piękne są, więc na pewno będziesz zadowolona.
Jola, walka z chwastami do następnego razu wygrana rozplenica była stosunkowo tania, więc się skusiłam i nawet myślę czy po dwie jeszcze nie pojechać byłyby 3. Ale spokojnie. Jeszcze nie wsadzona. Tawuły nie wsadzone jeszcze też. Ale tawuły akurat mi się podobają i na pewno powtórzę na kolejnej rabacie z tym że posadzę gęsto żeby się wałek zrobił.
Pinkne tawuły, ostatnio chodzą mi po głowie. Mam dwie, ale tak je lubię, że chyba gdzieś jeszcze muszę je wsadzić, próbowałam rozmanażać ale mi nie wyszło, może spróbuję jeszcze raz, bo ta odmiana jest tylko w jednej szkółce obok mnie.
Natalia, ja też próbowałam rozmnażać z patyczków i wszystkie doszczętnie padły. Dziś chciałam je uprzątnąć i zauważyłam że jedna pąki ma. Może coś z niej będzie.