Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 16:26, 23 wrz 2017

Kasiu, jak trochę mżyło poszłam po maślaczki do zalewajki, nie da się w niektórych miejscach chodzić, chlupie pod butami,

Renia,
strony 908 i 916 jak zaczynały, 919 w śniegu
926 w słoneczku 937 na pierwszym zdjęciu w rozkwicie.

Muszę to zapisać, o godz. 16.23 wyszło słońce
Katkak 19:13, 23 wrz 2017

Ale bombowa ta sówka. Podziwiam po prostu i nie mam pojęcia jak te Panie od paznokci robią te cuda. Podziwiam u koleżanek z pracy .
Krys 20:22, 23 wrz 2017

Ania jeszcze raz wielkie dzięki za rady w sprawie gazu.Czuje się jakby w innym świecie była zero palenia,pylenia,sprzatania i wiecznego zagladania do kotłowni,dzwigania worów i psioczenia na oszustów sprzedających mokry ekogroszek.
Ogród u mnie poszedł na razie w zapomnienie teraz są grzyby,a jestem maniaczką zbierania Buziaki
Margerytka40 20:30, 23 wrz 2017

Ja w tym roku strasznie zapuściłam się paznokciowo. Najczęstszym kolorem jest czarna obwódka
patrycja 20:47, 23 wrz 2017

Myślałam że załapię się na jakieś foty ogrodowe a tu pazurkowo
Też ładne
yolka 22:09, 23 wrz 2017

Krys napisał(a)
Ania jeszcze raz wielkie dzięki za rady w sprawie gazu.Czuje się jakby w innym świecie była zero palenia,pylenia,sprzatania i wiecznego zagladania do kotłowni,dzwigania worów i psioczenia na oszustów sprzedających mokry ekogroszek.
Ogród u mnie poszedł na razie w zapomnienie teraz są grzyby,a jestem maniaczką zbierania Buziaki

Też należę do klubu tych z piecami na ekogroszek /: /:/:
Natomiast moje zbieractwo wykracza poza zbieranie grzybków, mam przynajmniej co wyrzucać
Krys 22:43, 23 wrz 2017

yolka napisał(a)

Też należę do klubu tych z piecami na ekogroszek /: /:/:
Natomiast moje zbieractwo wykracza poza zbieranie grzybków, mam przynajmniej co wyrzucać

Jolu nie mam nic do tego klubu,ale mam to juz za soba i nie wroce chocbym chleb bez masla miala jesc a zbieractwo inne to ja ju inaczej nazywam,tez to mam
alis 23:03, 23 wrz 2017

Od roku i ja korzystam z dobrodziejstwa jakim jest gazowe ogrzewanie, nigdy więcej powrotu do ekogroszku czy miału
AnnaCh 23:50, 23 wrz 2017

Kasiu, ja też podziwiam Każdy mnie się pyta, czy to jakieś naklejki, a jak mówię, że malowane, to widzę podziw w oczach

Krysiu, bardzo się cieszę, że mogłam pomóc. Wiedz tylko, że w pierwszym sezonie może Ci zejść więcej gazu, bo w butli mogło zostać jeszcze jakiegoś azotu, itd.
Ja ciągle dziękuję, że ktoś postawił na mojej drodze mojego sąsiada, który powiedział mi o butlach i tym sposobie grzania. I choć na początku nie wierzyłam mu, że jedna starczy mi na sezon, to i tak się zdecydowaliśmy. Choćbym miała dwie na sezon napełnić, to i tak nie zamieniłabym tego na węgiel i bałagan.

Asiu, też miałam ten ogródkowy french na paznokciach, ale koleżanka z pokoju mnie namówiła i wsiąkłam, chodzę regularnie co dwa tygodnie.

Partycja, ogrodowo nie ma co focić, chwast po kolana i woda wszędzie
Może jutro słońce wyjdzie tak jak dziś na 5 minut, to zdążę coś cyknąć

Jola, w zbieractwie na pewno nie przebijesz mojej teściowej
Przerabiaj się na gaz też Ekologicznie przynajmniej, nie macie dofinansowania za zmianę pieca?

Alicjo, w moim domu od początku mieliśmy gaz, choć dopiero teraz u nas gazociąg zakładają w ulicy, poszliśmy w butle i nie żałujemy. Teraz pod ten ziemny też się nie podpinamy. U teściów jak mieszkałam było węglowe ogrzewanie i wspominam to bardzo źle, teściowie też właśnie na gaz przechodzą

A u mnie patologii ciąg dalszy, kominek i piwko
alis 00:58, 24 wrz 2017

Ania U mnie drinkEch, żeby tylko takie patologie bywały