Mało tego, powiem, że podoba się bardzo mojemu M
Wyobrażacie sobie?
To dopiero sukces!

- Prawda

Mało tego, powiedział, że jak mamy mieć taki ładny ogród, to się chyba zaangażuje w jego tworzenie
Tylko małe ale, basen musi być prawie w tym samym miejscu co jest, bo tak jak napisał Zbyszek musi się nagrzewać 
No to nie jest małe ale

. Plan można dopasować do basenu, ale kosztem tego, że wewnętrzny trawnik będzie bardzo mały. Trzeba dalej kombinować

- Asia, chodzi o to, żeby ten cypelek został, a basen bardziej do niego przykleić, wkomponować w cypelek
Druga sprawa, że w tym wystającym cypelku trzeba będzie rzucić ze dwie płyty, żeby nie obchodzić dookoła idąc do garażu czy drewutni 
Żaden problem

- Też tak myślę
Asiu rozumiem, że wiesz o mojej donicy?
Przy tarasie? Jak najbardziej: robisz ją zgodnie ze swoim planem a dookoła niej, na dole dodatkowo rabatka zgodnie z moim

.
- Nieskromnie powiem, że w moim planie też miał być taki łukowaty kawałek pod donica i na nim sesleria
No i po drugiej stronie tarasu chodnik idzie inaczej, możemy to jakoś inaczej zrobić?
Bo na jednym zdjęciu ten chodnik był a na drugim nie i się pogubiłam

.
- Bo tego chodnika nie ma jeszcze, ale jest już tak wykorytowane
No i powiedzmy, że dołu rysunku nie widzę, bo na razie tego tak nie przeprowadzę, nie miałabym serca powiedzieć tacie, że wszystkie kostki, które z takim mozołem kładł, teraz ma przekładać 
Jasna sprawa. Robót w planie i tak macie huk, zanim dojdziecie do tego fragmentu, to dużo czasu upłynie(ale taki jest skutek, jak się najpierw robi rabatki, a potem dopiero plan

)
- No wiem, wiem

Po tylu latach na O w końcu dojrzałam do zrobienia planu, jakoś mi nie szło, nie umiałam tego pomierzyć narysować. A ostatnio kolega z dronem się napatoczył, to stwierdziłam, że może będzie łatwiej, nie?
No i jeszcze pytanie: co z tyłem? Dojściem do garażu, drewutni? Ma zostać trawa?
A wedle życzenia Szanownej Pani - może być trawa, żwirek, zrębki - co SzanPani pasuje

- No dobra to jeszcze dopracujemy

Narysuję w domu w czym rzecz