Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Margarete 22:48, 02 sty 2019

Zaginęłaś nam gdzieś Aniu ?
Jak się odnajdziesz to przeczytasz więc składam ci serdeczne życzenia noworoczne, sukcesów i realizacji marzeń, radości na co dzień i przede wszystkim dużo zdrowia
AnnaCh 19:17, 08 sty 2019

Dziewczyny, dziękuję bardzo za pamięć
Czasu jak zawsze mi brakuje, w pracy sajgon, ale daję radę
M już całkiem dobrze, terapia trwała dwa razy dłużej niż się spodziewaliśmy, ale i tak jesteśmy zadowoleni
Zaległości na forum chyba nie nadrobię, ale postaram się być w miarę na bieżąco Już nie mogę doczekac się wiosny, w tym roku mam plan, żeby nie zaniedbać tak ogrodu jak w poprzednim sezonie, gdzie chwasty często rosły sobie samopas
W przyszłym sezonie musi zostać po raz kolejny przeniesiona huśtawka ze zjeżdżalnią i muszę posadzić brzozy.

Parę zaległych fotek z grudnia:
AnnaCh 19:18, 08 sty 2019

I z dzisiaj
Margarete 20:14, 08 sty 2019

No jesteś cieszę się że się odezwałaś. U ciebie też sporo śniegu jak widzę. U mnie też niestety dosypało dziś. Miło się ogląda takie fotki gdy białe poduchy otulają nasze roślinki, jest tak biało, cicho, czysto i mięciutko...gorzej już gdy trzeba wyjechać na drogi albo wyjść z domu do pracy tak jak dziś rano u nas było - ślisko, biało i mroźno i wręcz niebezpiecznie....
Pozdrawiam Aniu!

Margerytka40 20:24, 08 sty 2019

Wszyscy wyglądamy już wiosny a tu zima dopiero się rozkręca chyba. Oby nie trzymała do maja
Zana 20:32, 08 sty 2019

Hejka, no fajnie że jesteś i dobrze, że wszystko dobrze.
Na wiosnę to już chyba prawie całe forum czeka.
paulina_ns 21:40, 08 sty 2019

Widzę,że i Ciebie Aniu zasypało na amen ja też czasowo nie wyrabiam, ale powoli nabieram siły na kolejny sezon
Iwk4 21:51, 08 sty 2019

Cześć Aniu, fajnie, ze jesteś. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
AnnaCh 23:00, 08 sty 2019

Gosiu, jestem Ostatnio sporo myślałam, że muszę do Was wrócić, niestety moja doba się ostro w zbyt gorącym praniu chyba skurczyła Chciałabym wiele rzeczy zrobić, ale zwyczajnie nie wyrabiam, a pozwalam sobie też ostatnio na dużo przyjemności, jazda na rowerze i spacery wciągnęły mnie na maksa Byłam w Krakowie na McCartneyu, czasem jakąś imprezkę ze znajomymi skręcimy Niedziele są dla rodziny Man nadzieję, że na forum wrócę pełną parą wiosną, jak zaczniemy grzebać w ziemi Mam trochę planów z tym roku, a i M (do tej pory mało ogrodowy) obiecał mi pomóc!!!

Asia, no co Ty? Ja tam liczę, że po naszych feriach w łódzkim już będzie wiosna Nawet tak sobie myślałam, że to już marzec będzie, rzodkiewkę będę siała

Anula, jeszcze troszkę Dnia już przybywa

Paulinka, zasypało, ale to nie problem, będzie woda dla roślinek Gorzej, że jest na plusie w dzień i rozpuszcza się, a potem zamarza, rano jak jadę jest dość ślisko, szczególnie przy jeziorze.

Iwonko, dziękuję bardzo Dla Ciebie również
sylwia_slomc... 01:06, 09 sty 2019

Byłaś w Krakowie i nie dałaś znać foch