Renatko, Dominiko, Michale i Edytko, dziękuję Wam bardzo za ciepłe i miłe słowa Wiecie, że wsparcie, choćby wirtualne, bardzo się liczy
Mój M stwierdził przed chwilą, że jutro skończy malowanie Zawsze to coś do przodu
Może i ja coś zrobię? Bo dziś mimo ładnej pogody miałam lenia
Niestety dni coraz krótsze, zimno od środy ma być, a do tego w przyszłym tygodniu wypadnie mi kilka dni, bo wyjeżdżam na szkolenie.
Buziaki i dobrej nocki :*
Martuś dzięki
A bo widzisz u mnie to całe życie "na wariata"
Mieliśmy najpierw budować wiatę na jeden samochód z boku domu, później mój M powiedział, że musimy zmienić samochód, więc chyba nic nie zrobimy, potem mieliśmy budować garaż, a później na wariata na koniec sezonu padła decyzja, że robimy wiatę na dwa samochody
No i wszystko szybko, szybko, szybko, a jakby zacząć normalnie, jak ludzie budowę na wiosnę, to byśmy zdążyli Ja zawsze mówię, że całe życie z wariatami.
Ale za to ile roślinek mam już na wiosnę zadołowanych... Bo kupuję, a nie mam gdzie wsadzić
Ja też mam takie roślinki "nie wiem gdzie" W ostatni weekend posadziłam wszystkie w jednym miejscu i mój mąż nazwał to miejsce "rabata z przypadku". Jestem ciekawa jak ona będzie wyglądać w przyszłym roku.