Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 19:47, 03 paź 2015

ryska napisał(a)
Wiesz Aniu, dobry pomysł z tymi pelargoniami.
Do tej pory przechowywałam matki i przez trzy lata były piękne. W czwartym roku, (co przypadło w tym roku) się wyrodziły i kwitły słabo.
W poniedziałek robię sadzonki, dzięki

Renatko, robię tak co roku kilkadziesiąt sadzonek i zawsze dom mam obsadzony swoimi pelargoniami Od kilku lat już nie kupuję ich.

iwka napisał(a)
Fajnie Wam ta wiata wyszła miałam też dzisiaj sadzic cebule i nie wyszlo

No wiem, czytałam o jabłkach
Dziękuję w imieniu wiaty za komplement
agnieszka_m 19:47, 03 paź 2015

Wiata super to napracowałaś się dzisiaj, ja też posadziłam dzisiaj wszystkie cebulowe uff trochę tego było
AnnaCh 19:50, 03 paź 2015

Mysza napisał(a)
Oj dzieje się, dziejeNapracowałaś się.

No trochę tak, ale najbardziej to się chyba cieszę z tych umytych okien Szczególnie w salonie, bo nie mam firanek i już strasznie wyglądały

amelia_b napisał(a)
Kolor to może jakiś złoty dąb? Ładny kolor, lubię takie ciepłe odcienie

Amelka, kolor był dobierany pod okna, które są właśnie złoty dąb. To jest impregnat drewnochronu w kolorze dąb po prostu
Cieszę się, że się podoba
AnnaCh 19:52, 03 paź 2015

agnieszka_malysa napisał(a)
Wiata super to napracowałaś się dzisiaj, ja też posadziłam dzisiaj wszystkie cebulowe uff trochę tego było

Ja miałam tylko ok. 60 tulipanów, malutko
Jak czytam niektórzy sadzą setki, ja w tym roku nie miałam za bardzo gdzie aż tak dużo posadzić.
L00zak 21:31, 03 paź 2015

Aniu bardzo ładna ta wiata, zresztą wiesz, że drewno uwielbiam
Dominika11 21:34, 03 paź 2015

no wiata super
Anusia 21:34, 03 paź 2015

AnnaCh napisał(a)
Trochę dziś popracowałam, ale nie koniecznie w ogrodzie Musiałam odgruzować dom i pomyłam kilka okien.
W ogrodzie wsadziłam 60 tulipanów, zadołowałam kilka roślin, przesadziłam dwie lawendy, zrobiłam kancik przy kostce wzdłuż chodnika do domu, a moi panowie nadawali kolor wiacie

Tuż przy oknie widać kawałek kolorku Strasznie wolno to idzie, nie to co tym gruntem. Trzeba uważać, żeby nie chlapać i dobrze rozcierać, żeby zacieków nie było.

A na pierwszym planie mój klon globossum

Wiata ładnie wyszła, dobrze, że dobraliście kolor impregnatu pod kolor okien, bardzo ładnie będzie wyglądało.
Anusia 21:34, 03 paź 2015

AnnaCh napisał(a)
Trochę dziś popracowałam, ale nie koniecznie w ogrodzie Musiałam odgruzować dom i pomyłam kilka okien.
W ogrodzie wsadziłam 60 tulipanów, zadołowałam kilka roślin, przesadziłam dwie lawendy, zrobiłam kancik przy kostce wzdłuż chodnika do domu, a moi panowie nadawali kolor wiacie

Tuż przy oknie widać kawałek kolorku Strasznie wolno to idzie, nie to co tym gruntem. Trzeba uważać, żeby nie chlapać i dobrze rozcierać, żeby zacieków nie było.

A na pierwszym planie mój klon globossum

Wiata ładnie wyszła, dobrze, że dobraliście kolor impregnatu pod kolor okien, bardzo ładnie będzie wyglądało.
AnnaCh 21:50, 03 paź 2015

L00zak napisał(a)
Aniu bardzo ładna ta wiata, zresztą wiesz, że drewno uwielbiam

Ja też lubię i nieskromnie powiem, że i mi się podoba A projekt mój

Dominika11 napisał(a)
no wiata super

Cieszę się, że się podoba

Anusia napisał(a)

Anusia, wiata jest przyklejona do domu, więc musiał być kolor dobrany do okien i podbitki Kiedyś tam będą jeszcze drewniane balustrady na balkonie, takie "X" jak ma Michał
L00zak 21:53, 03 paź 2015

Super swoje projekty jeszcze bardziej cieszą