Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Dominika11 07:40, 22 paź 2015

cześć Aniu
AnnaCh 22:59, 22 paź 2015

paula23 napisał(a)
Mój mnie wczoraj zażył mój pies na dworze często dostaje głupawki i jak się nakręci na coś (kot,ptak) to i godzinę potrafi szczekać jak już mnie coś bierze to uchylam okno i krzyczę KOJEC. Wczoraj gotuje obiadek pies zaczyna szczekać a Radek biegiem do pokoju, przytargał swoje krzesełka wlazł na nie i krzyczy do okna KOJEC-KOJEC ale miałam ubaw i to tak sam z siebie zaczyna używać słów których nikt nigdy go nie "uczył". Ulubiony zwrot mojego syna to "Nie ma" a jak coś chce to łazi po domu i mamooooooo mamoooooooo najlepsze jest to ze nie ważne czy w pokoju jestem ja, M czy babcia zawsze jest mamooooooooo mimo tego że i innych okolicznościach mówi tata czy baba. A jeszcze babcia Jola to joja a dziadek Tadzik to dziadzik

Paula fajne połączenie dziadziusia i Tadzika
Naszym chłopcom język się rozwiązał, ja z dnia na dzień obserwuję nowe słowa
AnnaCh 23:01, 22 paź 2015

amelia_b napisał(a)
macham Aniu

Dominika11 napisał(a)
cześć Aniu

Cześć dziewczyny Zdążyłam się jeszcze w dniu dzisiejszym z Wami przywitać
sylwia_slomc... 23:14, 22 paź 2015

Dziewczyny zapisujcie sobie te powiedzonka Waszych pociech boooo będzie ich coraz więcej , a za parę lat się zapomina ........a tak zostaje pamiątka i jak dziecko podrośnie czyli ma lat naście to z chęcią słucha o tym jak było malutkie i można się razem pośmiać
iwka 23:19, 22 paź 2015

To prawda moja córka uwielbia jak jej o tym opowiadam i czasami sama pyta mamo jak mówiłam na to czy tamto
paulina_ns 08:16, 23 paź 2015

Aniu nadrobilam ciężko było,ale już przywyklam,że u Ciebie zawsze się coś dzieje piękne jesienne klimaty u Ciebie są Pozdrawiam i miłego weekendu życzę
Katkak 08:21, 23 paź 2015

Haha, apropos dziecinnych powiedzonek.. Mała córcia znajomych zobaczyła w kościele księdza wychodzącego z konfesjonału i na cały głos: Mamo, mamo! Pan Bóg wyszedł z szafy!
AnnaCh 08:38, 23 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dziewczyny zapisujcie sobie te powiedzonka Waszych pociech boooo będzie ich coraz więcej , a za parę lat się zapomina ........a tak zostaje pamiątka i jak dziecko podrośnie czyli ma lat naście to z chęcią słucha o tym jak było malutkie i można się razem pośmiać

Zgadza się Sylwio, pamięć jest ulotna, a na papierze zostanie
Zapisuję Robię też co jakiś czas odciski rączki i stopy na papierze farbką, fajnie widać jak rośnie taka mała nóżka np.

iwka napisał(a)
To prawda moja córka uwielbia jak jej o tym opowiadam i czasami sama pyta mamo jak mówiłam na to czy tamto

Moja uwielbia oglądać siebie nagraną na dvd Ubaw ma po pachy

paulina_ns napisał(a)
Aniu nadrobilam ciężko było,ale już przywyklam,że u Ciebie zawsze się coś dzieje piękne jesienne klimaty u Ciebie są Pozdrawiam i miłego weekendu życzę

Paulina, no co Ty, u mnie stagnacja od dawna, nic się nie dzieje Przywykliśmy raczej, że to Ty zawsze pędzisz i jak rano zaplanujesz, to wieczorem już dawno zrobione jest

Katkak napisał(a)
Haha, apropos dziecinnych powiedzonek.. Mała córcia znajomych zobaczyła w kościele księdza wychodzącego z konfesjonału i na cały głos: Mamo, mamo! Pan Bóg wyszedł z szafy!

To ja odnośnie księży Syn moich znajomych jak ksiądz przyszedł z wizytą duszpasterską, to zaczął kieliszki na stół wystawiać, bo przecież goście przyszli
Kawa 09:05, 23 paź 2015

hihi u mnnie moja córka wymyślała nowe wyrazy
łopacić (kopać łopatą)
chlebarz (piekarz)
i wiele innych które faktycznie uciekają z pamięci
Rumianka 09:07, 23 paź 2015

U mnie było też jajcowato na którejś z kolęd, ksiądz zapytał syna (wtedy małego) czy umie pacież, jeżeli tak, niech powie. Syn zadowolony, że może się pochwalić przed kimś obcym wypalił : "żylet, najlepszy dla mężczyzny"...