Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 19:37, 19 paź 2015

iwka 20:39, 19 paź 2015

Piękne masz widoki rozchodnik biały śliczny, jak byłam ostatnio w ogrodniczym to skubnelam sobie kawałek ciekawe czy sie przyjmie
Warmia 21:39, 19 paź 2015

Ale masz piękny jesienny widok
Warmia 21:41, 19 paź 2015

iwka napisał(a)
Piękne masz widoki rozchodnik biały śliczny, jak byłam ostatnio w ogrodniczym to skubnelam sobie kawałek ciekawe czy sie przyjmie

Powinien się przyjąć. Też sadziłam takie odłamane kawałki i przyjęły się bez problemu.
AnnaCh 23:15, 19 paź 2015

iwka napisał(a)

Iwonka, dziękuję w imieniu widoku
Z tego co się orientuję, to rozchodnik się przyjmie, jak sadziłam moje dwa, przy dzieleniu, trzy gałązki mi się ułamały, wsadziłam do wody i widzę, że już mają korzonki

Warmia napisał(a)
Ale masz piękny jesienny widok

Martuś, dziękuję Szczerze powiem, że uwielbiam mój las o każdej porze roku, bo jest lasem mieszanym, więc wiosną się zieleni, latem pięknie ptaszki świergolą, jesień jest bardzo kolorowa, a zimą gałązki obsypane śniegiem jak z baśni jakiejś

Warmia napisał(a)
Powinien się przyjąć. Też sadziłam takie odłamane kawałki i przyjęły się bez problemu.

No właśnie
basia3 23:34, 19 paź 2015

Rozchodniki jak chwasty się przyjmują, znaczy że bez problemu. .
basia3 23:35, 19 paź 2015

AnnaCh napisał(a)
Las wygląda już bardzo jesiennie, taki widok mam z okna sypialni aktualnie

Moje rabatki w jesiennej odsłonie

Też mam taki kolorowy las pod nosem, cudnie
paula23 00:40, 20 paź 2015

AnnaCh napisał(a)

No właśnie ja mam problem, bo mój M pracuje po południu zawsze, a ja rano. Mijamy się i przez to niewiele mogę na niego liczyć Z Jasiem, to sama wiesz jaka robota, zawsze wchodzi tam gdzie ja akurat coś robię Jakby doba miała z 40 godzin i nie była jeszcze jesień, to może bym coś jeszcze porobiła, a tak to mi już bardzo ciężko...

Świetnie wiem jak to jest a mój mały to ogrodnik pierwsza klasa jak ja coś robię to on z wielką chęcią pomaga nawet prosić nie muszę wszystko wyrwie albo podepta problemu nie ma

Widoki śliczne
agnieszka_m 08:29, 20 paź 2015

Widzę Aniu że masz dużo skrzyń na warzywa jesteś z nich zadowolona?? bo podobaja się mi takie skrzynie tylko jak się sprawdzają w rzeczywistości
Katkak 08:30, 20 paź 2015

Ania widok z sypialni oszałamiający. Kocham drzewa liściaste za tę zmienność właśnie i nie wyobrażam sobie ogrodu z samymi iglakami. Tego wychudzonego berberysa ciachnij wiosną 20cm nad ziemią, zobaczysz jak pięknie się zregeneruje i jaki ładny będzie. Ja ze swoim wybiedzonym też tak zrobię. Zresztą moje Red Rocket choć ładne też przytnę nisko. Przecież zawsze mogą być ładniejsze . Ostatniej wiosny tak zrobiłam i były nie do poznania - śliczne, pękate, prawie kuleczki . Pozdrawiam Aniu .