Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 12:49, 18 paź 2015

chojna napisał(a)
Co do facetów z dziećmi to każdy powinien przeżyć parę dni rozłąki , żeby zatesknic. ☺

Ola, zgadzam się w 100% Jak mnie parę dni nie było, to wczoraj jakby milsi byli

amelia_b napisał(a)
I tu się zgadzam mój dziś się pytał czy jak place niani za opiekę to czy i jemu będę płacić? No nóż mi się w kieszeni otworzył

Trzeba było powiedzieć, że "w naturze"

L00zak napisał(a)
Wracam właśnie, ale pogoda nie pomoże w dalszych pracach

No u mnie też leje niestety, w ogrodzie nic nie zrobiłam, ale przynajmniej dom posprzątałam porządniej

Warmia napisał(a)
To się zapytaj, czy on Tobie też zapłaci

Za wszystkie dobra: pranie, prasowanie, gotowanie, itd... by się nie wypłacił

Marga napisał(a)
He he, jaki dowcipny

Ania, moi chłopcy też dzisiaj sami urzędowali, bo ja na działce działałam. Mieszkania na szczęście nie spalili jednak jutro czeka mnie skrobanie plasteliny
Wiesz, że moje chłopaki są również fanami wszelkich odkurzaczy Dosłownie nawet z gazetek reklamowych zdjęcia wycinają

Ciekawe co jest w tych odkurzaczach?

amelia_b napisał(a)
Mi płaciło państwo,ha ha ha

Chcą żeby się więcej dzieci rodziło, to łaski nie robią

Warmia napisał(a)
To Ty miałaś dobrze. Mi nikt nie płacił. Załapałam się na ten głupi czas gdy wychowawcze były bezpłatne.
Nic to było minęło Zaraz 11 lat stuknie mojej maluniej córuni.

Moja Misia też ma 11 lat

amelia_b napisał(a)
Ja teraz tylko na macierzyńskim byłam,wychowawczego nie brałam,ale z synem też byłam na wychowawczym bezpłatnym

Wychowawcze to chyba nadal są bezpłatne? Ale ten macierzyński 12 m-cy, to bardzo dobry jest, w sam raz żeby dziecko odchować

Katkak napisał(a)
A mój em choć pomaga mi w domu to w dalszym ciągu nie może się nadziwić jak to się dzieje, że dopiero wczoraj odkurzał, a na dywanie znów jest armagedon. Odpowiadam - to się dzieje samo

No u nas też wczoraj posprzątane, a dziś znowu masakra
Jak po wybuchu bomby

Warmia napisał(a)
Anka mówiłaś, że wróciłaś, to gdzie Ty jesteś?

Marciu, sprzątałam Umyłam kilka okien, bo mimo deszczu dało się, mam duże okapy przy domu, odgruzowałam całą kuchnię, wyszorowałam płytki szczotką na kolanach i takie tam... A do tego mój M. miał wczoraj urodziny, więc wieczór spędziliśmy we dwoje no prawie

Dominika11 napisał(a)
Już wróciłaś jak tam mały, mam nadzieję, że już wyleczony

Dzięki Dominika, już dobrze, mały szaleje
Warmia 13:16, 18 paź 2015

Ale się stęskniłaś za domem, aż musiałaś go wysprzątać
paula23 20:49, 18 paź 2015

AnnaCh napisał(a)

No fakt, chyba aż takiej fantazji, to ja nie mam
Ty nie myślałaś, żeby scenariusze do telenowel pisać?

Nie nadałabym się dla mnie to muszą być konkrety rachu ciuachu i po strachu a nie ileś tam tysięcy odcinków i dalej nic nie wiadomo

Masz jakieś plany ogrodnicze na nowy tydzień?
AnnaCh 22:13, 18 paź 2015

Warmia napisał(a)
Ale się stęskniłaś za domem, aż musiałaś go wysprzątać

Marta, nie do końca Dom miałam zapuszczony przez cały sezon ogródkowy, bo nie miałam czasu na sprzątanie, każda sobota była w ogródku Wczoraj gdyby nie padało, to pewnie też nie miałabym posprzątane...

paula23 napisał(a)
Nie nadałabym się dla mnie to muszą być konkrety rachu ciuachu i po strachu a nie ileś tam tysięcy odcinków i dalej nic nie wiadomo

Masz jakieś plany ogrodnicze na nowy tydzień?

Paula, plany to ja mam, tylko nie wiem czy coś zrobię, bo późno do domu wracam
Chciałabym posadzić w końcu te nieszczęsne cisy, może we wtorek, a jak nie to poczekają do soboty, bo muszę przy nich mieć M pod ręką, żeby mi dołki duże w mojej glinie wykopał Muszę też jeszcze uporządkować w warzywniku, nie wiem kiedy...
AnnaCh 22:14, 18 paź 2015

Ostatnie nagietki u mnie kwitną
paula23 22:29, 18 paź 2015

AnnaCh napisał(a)

Marta, nie do końca Dom miałam zapuszczony przez cały sezon ogródkowy, bo nie miałam czasu na sprzątanie, każda sobota była w ogródku Wczoraj gdyby nie padało, to pewnie też nie miałabym posprzątane...

Paula, plany to ja mam, tylko nie wiem czy coś zrobię, bo późno do domu wracam
Chciałabym posadzić w końcu te nieszczęsne cisy, może we wtorek, a jak nie to poczekają do soboty, bo muszę przy nich mieć M pod ręką, żeby mi dołki duże w mojej glinie wykopał Muszę też jeszcze uporządkować w warzywniku, nie wiem kiedy...

To tak jak ja Plany wielkie mi najbardziej koliduje pogoda M w pracy całe dnie ja jak chce coś zrobić to z małym a jak pada to nie bardzo a na dodatek coś się smarkać zaczyna... dzięki wielkie że za tydzień w poniedziałek mama przyjeżdża to będzie z wnusiem a ja będę mogła intensywnie działać

I właśnie namówiłam męża na nowe plany Drzewka owocowe będziemy prowadzili w płaskie szpalery więc jak pojedziemy na dniach po trawy to może i drzewka owocowe kupimy bo narazie mamy tylko jabłoń.
olga80 16:08, 19 paź 2015

o to się napracowałaś po powrocie u mnie też tak jest jak pogoda dopisuje to wolę w ogrodzie czas spędzić, nagietki ładnie kwitną one pewnie nie czekają na zimę
sylwia_slomc... 18:19, 19 paź 2015

No toś Się orobiła kobieto ostro, u mnie też dom zapuszczony w sezonie minimum robię bo resztę czasu ogród zabiera, ale jak przychodzi zima to generalne porządki i każdy kącik lśni
AnnaCh 19:29, 19 paź 2015

paula23 napisał(a)
To tak jak ja Plany wielkie mi najbardziej koliduje pogoda M w pracy całe dnie ja jak chce coś zrobić to z małym a jak pada to nie bardzo a na dodatek coś się smarkać zaczyna... dzięki wielkie że za tydzień w poniedziałek mama przyjeżdża to będzie z wnusiem a ja będę mogła intensywnie działać

I właśnie namówiłam męża na nowe plany Drzewka owocowe będziemy prowadzili w płaskie szpalery więc jak pojedziemy na dniach po trawy to może i drzewka owocowe kupimy bo narazie mamy tylko jabłoń.

No właśnie ja mam problem, bo mój M pracuje po południu zawsze, a ja rano. Mijamy się i przez to niewiele mogę na niego liczyć Z Jasiem, to sama wiesz jaka robota, zawsze wchodzi tam gdzie ja akurat coś robię Jakby doba miała z 40 godzin i nie była jeszcze jesień, to może bym coś jeszcze porobiła, a tak to mi już bardzo ciężko...

olga80 napisał(a)
o to się napracowałaś po powrocie u mnie też tak jest jak pogoda dopisuje to wolę w ogrodzie czas spędzić, nagietki ładnie kwitną one pewnie nie czekają na zimę

No trochę porobiłam, choć do perfekcyjnej pani domu, to mi jeszcze dużo brakuje
Nagietki i aksamitki bardzo lubię

sylwia_slomczewska napisał(a)
No toś Się orobiła kobieto ostro, u mnie też dom zapuszczony w sezonie minimum robię bo resztę czasu ogród zabiera, ale jak przychodzi zima to generalne porządki i każdy kącik lśni

U mnie do tego, żeby lśniło, to jeszcze dużo brakuje i chyba nigdy nie lśniło, bo jak coś ogarnę, to zanim zrobię coś następnego, to już mi to pierwsze zabrudzą
AnnaCh 19:34, 19 paź 2015

Las wygląda już bardzo jesiennie, taki widok mam z okna sypialni aktualnie

Moje rabatki w jesiennej odsłonie