Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

anabuko1 22:14, 20 paź 2015

O jeszcze jesień się nie skończyła.Zima nie dokuczyła.
a tu juz o wiośnie rozmowy
Jeszcze nie raz zatęsknimy za nia i to mocno
paula23 22:45, 20 paź 2015

AnnaCh napisał(a)

Hej, hej Dominiczko, wszystko ok Troszkę ogarnęłam dom, ale jest znowu jak po wojnie W ogrodzie troszkę wczoraj warzywnik ogarnięty

Kasiu, to super Już nie mogę się doczekać wiosny, cięcia berberysów i tego jak będą super puchate

Nie tylko Ty
Mój ogród zaczął powstawać w wakacje więc ominęło mnie kwitnięcie azali,różaneczników, wiśni itd Mam nadzieje że wiosną zobaczę je w pełni sił

Aniu przyszłam do Ciebie z tematem dzieciowym. Na innym wątku dziewczyny zarzuciły link http://www.listymikolaja.pl/wideo-od-mikolaja.html
Urocze filmiki spersonalizowane dla dziecka (imię , wiek zdjęcia itd zresztą sama zobacz tam można obejrzeć przykładowy filmik) i nakręciłam się że zamówię małemu i już M zdążył ochłodzić mój zapał że teraz to bez sensu bo Radek za mały a mi się wydaje że coś tam zrozumie i będzie pamiątka. Co o tym myślisz dla dzieciaczka w tym wieku?
olga80 13:08, 21 paź 2015

oj widok z sypialni piękny aż zazdroszczę dowiedziałam się czegoś o rozchodnikach nie wiedziałam , że one takie łatwe w rozmnażaniu
L00zak 18:23, 21 paź 2015

Cudownie mieć las tak blisko, wiem coś o tym ...
ryska 18:30, 21 paź 2015

Zachwycam się Twoimi widokami z okna
AnnaCh 21:35, 21 paź 2015

anabuko1 napisał(a)
O jeszcze jesień się nie skończyła.Zima nie dokuczyła.
a tu juz o wiośnie rozmowy
Jeszcze nie raz zatęsknimy za nia i to mocno

Aniu, ja już tęsknię Nie lubię zimy, śniegu, no chyba, że troszkę jak akurat jestem w domu i mam cieplutko

paula23 napisał(a)
Nie tylko Ty
Mój ogród zaczął powstawać w wakacje więc ominęło mnie kwitnięcie azali,różaneczników, wiśni itd Mam nadzieje że wiosną zobaczę je w pełni sił

Aniu przyszłam do Ciebie z tematem dzieciowym. Na innym wątku dziewczyny zarzuciły link http://www.listymikolaja.pl/wideo-od-mikolaja.html
Urocze filmiki spersonalizowane dla dziecka (imię , wiek zdjęcia itd zresztą sama zobacz tam można obejrzeć przykładowy filmik) i nakręciłam się że zamówię małemu i już M zdążył ochłodzić mój zapał że teraz to bez sensu bo Radek za mały a mi się wydaje że coś tam zrozumie i będzie pamiątka. Co o tym myślisz dla dzieciaczka w tym wieku?

Paula, ja chyba podzielę zdanie Twojego M Ja jeszcze się wstrzymam z takim filmikiem dla Jaśka, jak dla mnie jest za malutki, jemu wszystko jedno czy w telewizorze będzie Mikołaj, czy Duggie, którego uwielbia Jeszcze nie rozumie co to święta i Mikołaj, Może za rok?

olga80 napisał(a)
oj widok z sypialni piękny aż zazdroszczę dowiedziałam się czegoś o rozchodnikach nie wiedziałam , że one takie łatwe w rozmnażaniu

Olga, ja się na O też ciągle czegoś uczę

L00zak napisał(a)
Cudownie mieć las tak blisko, wiem coś o tym ...

Oj tak, cudnie... Pozdrawiam Michał

ryska napisał(a)
Zachwycam się Twoimi widokami z okna

Dzięki Renatko
paula23 22:08, 21 paź 2015

Ja już nie mam dylematu, babcia tez się zachwyca i zamówi od siebie jako gratis do prezentów Mój mały duża "gada" z babcią przez skype'a więc liczę na to ze będzie mu się podobało a jak nie to będzie miał na pamiątkę

I wkońcu mojemu dziecku się język rozplątuje i zaczyna nowych słów używać
AnnaCh 22:36, 21 paź 2015

paula23 napisał(a)
Ja już nie mam dylematu, babcia tez się zachwyca i zamówi od siebie jako gratis do prezentów Mój mały duża "gada" z babcią przez skype'a więc liczę na to ze będzie mu się podobało a jak nie to będzie miał na pamiątkę

I wkońcu mojemu dziecku się język rozplątuje i zaczyna nowych słów używać

No mój już całkiem, całkiem nawija Dużo "po swojemu", np. żyrafa, to fafafa
Ale z drugiej strony ładnie mówi już całkiem trudne słowa, np, deść, dziedziuś
Fajnie, że będzie filmik od babci
paula23 22:46, 21 paź 2015

AnnaCh napisał(a)

No mój już całkiem, całkiem nawija Dużo "po swojemu", np. żyrafa, to fafafa
Ale z drugiej strony ładnie mówi już całkiem trudne słowa, np, deść, dziedziuś
Fajnie, że będzie filmik od babci

Mój mnie wczoraj zażył mój pies na dworze często dostaje głupawki i jak się nakręci na coś (kot,ptak) to i godzinę potrafi szczekać jak już mnie coś bierze to uchylam okno i krzyczę KOJEC. Wczoraj gotuje obiadek pies zaczyna szczekać a Radek biegiem do pokoju, przytargał swoje krzesełka wlazł na nie i krzyczy do okna KOJEC-KOJEC ale miałam ubaw i to tak sam z siebie zaczyna używać słów których nikt nigdy go nie "uczył". Ulubiony zwrot mojego syna to "Nie ma" a jak coś chce to łazi po domu i mamooooooo mamoooooooo najlepsze jest to ze nie ważne czy w pokoju jestem ja, M czy babcia zawsze jest mamooooooooo mimo tego że i innych okolicznościach mówi tata czy baba. A jeszcze babcia Jola to joja a dziadek Tadzik to dziadzik
amelia_b 07:37, 22 paź 2015

macham Aniu