Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Warmia 19:17, 26 lis 2015

AnnaCh napisał(a)
Zapiernicz mam straszny w pracy, ale mam jedną pozytywną wiadomość, którą się z Wami podzielę. Mój mały czerwony bolid stoi już pod dachem

To szczęśliwa jesteś dzisiaj. Wracając do pożaru w Twojej okolicy, to naprawdę musiało być przerażające. Mój M pozbawił nas kiedyś w podobny sposób kubła na śmieci. Wydawało mu się, że popiół już wygasł i wsypał go do kubła. Jakie było moje zdziwienie, gdy wróciłam do domu a kubła nie ma. Zastanawiałm się kto mógł nam go ukraść Do czasu gdy zobaczyłam, że w miejscu w którym powinien stać jest tylko spalona plastikowa kupka.
Rumianka 22:45, 26 lis 2015

U mnie kiedyś zapaliły się lampki choinkowe. Zanim poszły na choinkę, sprawdzaliśmy rozłożone na dywanie, czy świecą, ogień w 1 sekundzie poszedł jak lont... Na dywanie spalony ślad, a my na baczność ze strachu...
AnnaCh 09:05, 27 lis 2015

Warmia napisał(a)
To szczęśliwa jesteś dzisiaj. Wracając do pożaru w Twojej okolicy, to naprawdę musiało być przerażające. Mój M pozbawił nas kiedyś w podobny sposób kubła na śmieci. Wydawało mu się, że popiół już wygasł i wsypał go do kubła. Jakie było moje zdziwienie, gdy wróciłam do domu a kubła nie ma. Zastanawiałm się kto mógł nam go ukraść Do czasu gdy zobaczyłam, że w miejscu w którym powinien stać jest tylko spalona plastikowa kupka.
Martuś przeszczęśliwa to jestem dopiero dziś, jak rano szron był na dachu wiaty, a nie na samochodzie
Wyglada na to, że ten popiół, to straszny podpalacz

Rumianka napisał(a)
U mnie kiedyś zapaliły się lampki choinkowe. Zanim poszły na choinkę, sprawdzaliśmy rozłożone na dywanie, czy świecą, ogień w 1 sekundzie poszedł jak lont... Na dywanie spalony ślad, a my na baczność ze strachu...
Eliso, o takich przypadkach też słyszałam, dlatego nigdy nie zostawiam włączonej choinki na noc, czy jak wychodzimy z domu.
Dominika11 09:14, 27 lis 2015

ja też zawsze choinke wyłączam, nigdy nic nie wiadomo
Kawa 09:29, 27 lis 2015

hej hej
kamila66 09:53, 27 lis 2015

Dominika11 napisał(a)

a ja nie chyba muszę być bardziej ostrożna

a co z lampkami na zewnątrz, ubieram zawsze coś na zewnątrz i świeci całą noc
AnnaCh 12:21, 27 lis 2015

Dominika11 napisał(a)
Dokładnie, kiedyś właśnie słyszałam, o przypadku pożaru w domu przez choinkę

Kawa napisał(a)
hej hej
hej hej

kamila66 napisał(a)
a ja nie chyba muszę być bardziej ostrożna

a co z lampkami na zewnątrz, ubieram zawsze coś na zewnątrz i świeci całą noc
No te akurat u mnie zwykle też się palą całą noc Ale ja mam na balkonie, a tam nie ma się co zapalić, zrobi się zwarcie i różnicówka odetnie prąd w całym domu
amelia_b 12:54, 28 lis 2015

Macham i ja u mnie szrona nie ma
AnnaCh 15:43, 28 lis 2015

amelia_b napisał(a)
Macham i ja u mnie szrona nie ma
Odmachują Ameli U mnie dziś chyba też nie było, ale nie wiem, bo długo pospałam
AnnaCh 15:48, 28 lis 2015

Fotki zaparkowanych bolidów Jak ja się cieszę, że już mogę wjechać M-uś mówi, że na wiosnę jak to się dobrze ubije nawieziemy takiego drobnego, płukanego, bardziej szarego kamyczka, dla ozdoby i zrobimy siłowniki do bramy Będzie można suchą nogą prawie przejść do domu

I z dalszej perspektywy