Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Warmia 20:54, 09 sty 2016

Widzę Aniu, że ruszasz ogrodowo. Ja mam zamiar jutro nabyć jakieś nasionka. Cieszę się na te zakupy jakbym co najmniej miała sobie kieckę kupić
MirellaB 20:57, 09 sty 2016

Aniu, a napisz mi coś o tych hortensjach Anabell i Vanille, bo ja mam ogrodowe to wiesz i posadzone w ubiegłym roku limkę i bobo, które nie kwitły.
Napisz mi jakie warunki muszą mieć, czy się wyglądają i jakie mają kwiaty, napisz swoje spostrzeżenia odnośnie nich.

Oooooo już nasionka fajnie Niech ja tylko się lepiej poczuję to ruszam na zakupy
AnnaCh 00:20, 10 sty 2016

Karol99 napisał(a)
Super zakupy. Ja może jutro pojadę. Tez poluje na jezowke
Zobaczymy Karol co mi z tej jeżówki wyjdzie Moja mama miała mnóstwo bylin z nasion, nawet lawendę miała z nasionek Mam nadzieję, że mi też się uda.
AnnaCh 00:22, 10 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Super zakupy ja też wczoraj poczyniłam......będziemy wiosną siać i patrzeć czy rośnie
Sylwio, widziałam u Ciebie nasionka Uwielbiam siać i patrzeć jak rośnie, biegam co godzinę do multipalety i oglądam
ren133 00:24, 10 sty 2016

Warmia napisał(a)
Widzę Aniu, że ruszasz ogrodowo. Ja mam zamiar jutro nabyć jakieś nasionka. Cieszę się na te zakupy jakbym co najmniej miała sobie kieckę kupić

Martuś
Fajny avatarek
AnnaCh 00:26, 10 sty 2016

Warmia napisał(a)
Ja byłam z moją Marysią na zakupach, takich większych cotygodniowych i jak zobaczyłam całe stoisko z nasionkami to aż mi się oczka zaświeciły Córka tylko westchnęła i poszła oglądać inne rzeczy
ren133 00:27, 10 sty 2016

Aniu
Podziwiam za własną uprawę warzyw
AnnaCh 00:31, 10 sty 2016

MirellaB napisał(a)
Aniu, a napisz mi coś o tych hortensjach Anabell i Vanille, bo ja mam ogrodowe to wiesz i posadzone w ubiegłym roku limkę i bobo, które nie kwitły.
Napisz mi jakie warunki muszą mieć, czy się wyglądają i jakie mają kwiaty, napisz swoje spostrzeżenia odnośnie nich.

Oooooo już nasionka fajnie Niech ja tylko się lepiej poczuję to ruszam na zakupy
Mirelko, ja oprócz moich ogrodowych, to całą resztę też kupiłam w zeszłym sezonie. Vanilkę mam najdłużej i dała radę nawet na południowej wystawie, tylko trzeba je ostro podlewać, lubią dużo wody. Nie wiem jak będzie dalej, ale na razie bardzo się pokładała na boki, może po wiosennym strzyżeniu trochę się zgęści Anabell też rośnie na tej samej stronie, ale ją sadziłam już pod koniec lata, ciężko mi coś powiedzieć więcej o niej...
AnnaCh 00:33, 10 sty 2016

ren133 napisał(a)
Aniu
Podziwiam za własną uprawę warzyw
Teraz to mam już ich trochę mniej, a w tym roku jeszcze zredukuję, bo czasu mam mało, ale jak Jasio był mały całe lato były zupy z naszych przeróżnych warzyw Bardzo to lubię.
MirellaB 09:29, 10 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
Mirelko, ja oprócz moich ogrodowych, to całą resztę też kupiłam w zeszłym sezonie. Vanilkę mam najdłużej i dała radę nawet na południowej wystawie, tylko trzeba je ostro podlewać, lubią dużo wody. Nie wiem jak będzie dalej, ale na razie bardzo się pokładała na boki, może po wiosennym strzyżeniu trochę się zgęści Anabell też rośnie na tej samej stronie, ale ją sadziłam już pod koniec lata, ciężko mi coś powiedzieć więcej o niej...

Mi zależy na takiej, która się nie pokłada. Może masz rację, że po cięciu będzie inaczej. Ja jestem zakochana w hortensjach ogrodowych, ale tyle ich już mam,że zdecydowałam się też na inne piękne.
Pozbieram też informację od innych, bo do przedogródka bym chciała wybitnie piękne i nie pokładające się