Tujki, to akurat nie będę pryskała, bo te regularnie u mnie podlewane całkiem ładnie rosną. Najgorzej z trawą. Muszę jeszcze kupić coś na chwasty, ale to u mnie z tym buszem za siatką jak walka z wiatrakami
Mirella, zdziwisz się, ale właśnie nie za dużo mnie kosztowały. Nie działają mi wiadomości prv, musisz Ty do mnie napisać i później przez pocztę mnie wpuszcz, to Ci napiszę po ile i gdzie, może u Was też jest.
Z rabatą zaszła duża zmiana, bo te drzewa były przytłaczające. W tym pasku od drogi posadzę kiedyś jeszcze tło dla tej rabaty
mam to samo, sąsiedzi mają gdzieś, ba nawet nie wiem czyja to działka - trawiska rosna straszne i mi włażą na ogródek - mam nadzieję, że eM w miarę szybko i w miarę swoich możliwości zrobi ogrodzenie - ale niestety najpierw priorytet do dom, bo za rok przeprowadzka - chyba - mam taka nadzieję, bo już nie mogę się doczekać
Trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę Ja wiem czyja jest działka obok, ale nie chcę wchodzić w jakieś konflikty sąsiedzikie od początku. Z tej jednej strony przy ogrodzeniu to mam chwastowisko, a nie trawę