Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 13:58, 05 lut 2016

kamila66 napisał(a)
Aniu a ta róża taka niska jest? Czy tak tylko tu w projekcie wygląda
Kamilka, chyba ciut wyższa, z tego co przeczytałam, to rośnie 60X60 cm.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5502-malutki-pod-lasem?page=102
Tu w ostatnim poście z Wojsławic drugie zdjęcie to The Fairy z lawendą. Od tego czasu zakochałam się w tej róży i chciałam bardzo ją gdzieś mieć
Dominika11 13:59, 05 lut 2016

dla mnie to ludzie nie rozumni jacyś - mam działke to wypadało by choć raz na jakiś czas ją skosić i po problemie, a nie maja wszystko gdzieś i nikt nikim się nie przejmuje - zreszta nie tylko w tej sytuacji tylko praktycznie w każdej
MirellaB 14:02, 05 lut 2016

Anka całe szczęście, że z tych drzew zrezygnowałaś, bo mi się to nie podobało, ale już nic nie pisałam, wolałam przemilczeć.

Już Ci wysyłam wiadomość
kamila66 14:06, 05 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
Kamilka, chyba ciut wyższa, z tego co przeczytałam, to rośnie 60X60 cm.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5502-malutki-pod-lasem?page=102
Tu w ostatnim poście z Wojsławic drugie zdjęcie to The Fairy z lawendą. Od tego czasu zakochałam się w tej róży i chciałam bardzo ją gdzieś mieć

Pola lawendy też pięknie wyglądają
Pod tym wielkim drzewem też jest coś różowego co się ładnie prezentuje.
Ja wynalazłam taką
http://www.oczarjk.pl/?act=387 rosłaby obok bordowej pęcherznicy
AnnaCh 17:47, 05 lut 2016

Dominika11 napisał(a)
dla mnie to ludzie nie rozumni jacyś - mam działke to wypadało by choć raz na jakiś czas ją skosić i po problemie, a nie maja wszystko gdzieś i nikt nikim się nie przejmuje - zreszta nie tylko w tej sytuacji tylko praktycznie w każdej
Wiesz ja też mojej nie kosiłam jak ją kupiliśmy, ale wtedy to nie było tu ani jednego domu, dookoła pola, a teraz taki jeden zatruwacz w środku osiedla zostanie i rozsiewa chwasty.

MirellaB napisał(a)
Anka całe szczęście, że z tych drzew zrezygnowałaś, bo mi się to nie podobało, ale już nic nie pisałam, wolałam przemilczeć.

Już Ci wysyłam wiadomość
no te drzewa były przytłaczające.
Ospisałam

kamila66 napisał(a)
Pola lawendy też pięknie wyglądają
Pod tym wielkim drzewem też jest coś różowego co się ładnie prezentuje.
Ja wynalazłam taką
http://www.oczarjk.pl/?act=387 rosłaby obok bordowej pęcherznicy
Pod tym w Kudowie? To też jakieś róże. Ta Twoja też śliczna, ale jak dla mnie za szeroko rośnie.
AnnaCh 17:52, 05 lut 2016

Wróciłam dziś jeszcze za widoku i zrobiłam obchód. Wszystko budzi się do życia. Lilaki i jagody kamczackie to już zupełnie gotowe do startu, rozchodniki pokazują kalafiorki, tulipany wychodzą, ale najlepsze, że znalazłam pierwsze kwiatki

Nie wiem co to jest, mama mi kiedyś wsadziła, to takie małe dzwoneczki, cebulki, zawsze kwitły pierwsze, ale nie na początku lutego...
Aż mi się wszystkiego chce, chyba jutro pójdę coś porobić Przy okazji wypieliłam tą rabatę z jakiejś trawy i ususzonych zeszłorocznych aksamitek
Anda 17:55, 05 lut 2016

Aż Ci zazdraszczam tych kwiatków, ale tak pozytywnie Muszę jutro wyskoczyć w to moje błotko i zobaczyć, co u mnie rośnie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Jana 18:21, 05 lut 2016

zakupy super A to niebieskie to może cebulice? ja ich nie mam ale może to właśnie to?
AnnaCh 18:50, 05 lut 2016

Anda napisał(a)
Aż Ci zazdraszczam tych kwiatków, ale tak pozytywnie Muszę jutro wyskoczyć w to moje błotko i zobaczyć, co u mnie rośnie.
Ewciu, nigdy nie kwitły tak wcześnie, ależ mi się buzia śmieje do nich (nawet na zdjęciu). Jutro biorę Jaśka i lecimy w ogród Wezmę też aparat, to może jakieś ładniejsze zdjęcie kwiatuszków będzie, bo to tak na szybko, komórką

Jana napisał(a)
zakupy super A to niebieskie to może cebulice? ja ich nie mam ale może to właśnie to?
No i nie ma jak to forum, w życiu bym nie wiedziała co mam, a tak rozszyfrowałaś moje małe cebulki Wygląda na to, że to cebulica A co do zakupów, to mój M na kolejne moje nasionka tylko puka się w czoło i pyta gdzie ja to będę sadziła?
jolka 19:45, 05 lut 2016

Ale Ci wiosna pączkuje
Mówisz, że jagody kamczackie gotowe do startu?
Kurczę, jutro polecę obejrzeć moje