Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

ag_zie 20:41, 05 lut 2016

Dominika11 napisał(a)
dla mnie to ludzie nie rozumni jacyś - mam działke to wypadało by choć raz na jakiś czas ją skosić i po problemie, a nie maja wszystko gdzieś i nikt nikim się nie przejmuje - zreszta nie tylko w tej sytuacji tylko praktycznie w każdej

Nie wiem jak jest u was ale u nas właściciel nieużytków ma obowiązek koszenia raz w roku. A jak nie skosi to "uprzejmy" zawsze się znajdzie co by do urzędu donosik złożył
Może i u was takie coś jest tylko nikt nic nie wie
Edyta10 21:49, 05 lut 2016

Aniu widzę że wiosna u Ciebie wychodzi z ziemi zakupy fajne, też muszę humus kupić ale drogi był ostatnio, poczekam jeszcze rabatkę fajną zaprojektowałaś, róże the Fairy mam dwie i jestem zadowolona, zmieniałam im miejscówkę dwa razy a i tak pięknie kwitną aż do przymrozków
sylwia_slomc... 22:12, 05 lut 2016

Myślę , że ten ostatni projekcik najlepszy , ale ja jestem kwiatkowa, więc podoba mi się jak kwitnie
Widzę , że pierwsze zakupy poczynione, a kwitnące podziwiam jutro będę swoich szukać
Warmia 22:18, 05 lut 2016

Kolejny projekt? Ania, Ty to masz wenę twórczą.
paula23 12:02, 06 lut 2016

Ach ta wiosna.... Oby jak najszybciej u mnie juz krokusiki wychodzą

Widziałam debaty nad rabatką faktycznie 2 drzewa i 3 mini drzewka to za dużo ale ja bym tam jednak wcisnęła chociaż jedną kulkę na pniu albo klona naprzeciw tego już rosnącego tak co by po obu stronach po jednym było.
sarenka 12:36, 06 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
Kasia, to ja mocno trzymam kciuki za Twoje różyczki

Zapomniałam Wam pokazać co dzisiaj kupiłam

Gdzie ta promocja? Do trawników mam jeszcze 1 opakowanie hummusu

Aniu,a trawę na dosiewki masz może?
musze kupić własnie,żeby juz na wiosnę była- zastanawiam sie cały czas nad tą co Waldek polecał, tylko ta cena....
Katkak 12:39, 06 lut 2016

Anulka pozdrowienia zostawiam i uśmieszek .
paula23 13:14, 06 lut 2016

sarenka napisał(a)

Gdzie ta promocja? Do trawników mam jeszcze 1 opakowanie hummusu

Aniu,a trawę na dosiewki masz może?
musze kupić własnie,żeby juz na wiosnę była- zastanawiam sie cały czas nad tą co Waldek polecał, tylko ta cena....

Ja tutaj brałam biohumus 0,5l za 1,62zł http://www.narzedzia.pl/biohumus-0-5l-biopon,45344.html
AnnaCh 18:03, 06 lut 2016

Kochani rano zajrzałam na O. do obserwowanych wątków, coś tam napisałam, ale u mnie nie starczyło mi siły Złapał mnie tak potworny ból głowy Na szczęście M stanął na wysokości zadania, zajął się dziećmi i odkurzaniem, a mnie wysłał z herbatką i tabletką do łóżka Otworzyłam sobie okno w sypialni i po dwóch godzinach było dużo lepiej Poszłam z Jasiem na podwórko, mało zrobiliśmy, bo już było późno, ale zawsze coś tam Przyznaję się bez bicia, że nie zdążyłam jesienią całkowicie przygotować warzywnika do zimy i dzisiaj trochę porobiłam. Chwasty mimo mrozów mają się całkiem dobrze
Mam nadzieję, że wybaczycie, ale odpowiem Wam zbiorowo
Jolu, wiosna u mnie pełną parą, pączkuje wszystko ładnie, jagody dzisiaj to już nawet listki rozwijają, zrobiłam zdjęcie, wgram później. A jak tam Twoje?
Agnieszko, u nas też trzeba kosić, ale jak znajdzie się jakiś donosiciel, to wiadomo, że ja Bo mi najbardziej przeszkadza to, bo mam za płotem
Edytko, utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że The Fairy, to trafny wybór
Sylwia, no i znalazłaś coś kwitnącego? Ja już wcześniej pisałam, że też mam trochę romantyczną naturę i mi kwitnące też się podoba
Marta, no wena musi być teraz, bo myślę, że od marca, to już tylko realizacja planów
Paula, może jeszcze kiedyś pomyślę nad tym drugim drzewem Fajna alternatywa dla tego humusu
Magda, napiszę Ci prv, trawy jeszcze nie mam, właśnie dziś z M rozmawiałam o trawniku i najpierw zrobimy niskie koszenie, wertykulację, dopiero dosiewki, nawozy, humusy itd.
Kasiu, dzięki za uśmieszek Byłam u Ciebie i widziałam Twoją śliczną tabliczkę
Anusia 18:14, 06 lut 2016

Ania ja już chętnie bym wyszła coś porobić ale jeszcze za zimnno. Wiosnę widać u Ciebie a i u mnie też. Tulipany wychodzą i trochę się zmartwiłam czy aby nie za wcześnie. Nie tracisz czasu i dalej projektujesz, no i masz rację bo póżniej to nie będzie na to czasu.