Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Anda 20:20, 05 mar 2016

AnnaCh napisał(a)
Niestety nie doczekałam się odpowiedzi ze sklepu, a ja się ich prosić nie będę. W końcu to oni są dla mnie, nie ja dla nich Z resztą widziała u wielu sprzedawców, że nie ma w kolorze antracyt, tylko są jakieś takie brązowawe, a u mnie brązowy nie pasuje.
Podjechałam dziś do Obi i będą takie:

Wysokości mają 57 cm, ale jak polatałam z miarką u mnie przy schodach, to wyższe są od razu szersze i zagracą mi schody. Takie chyba będą ok. Do tego kupię takie ratanowe dwie skrzynki na okna od frontu domu

A to moje wczorajsze zakupy

Haczkę może jutro wypróbuję i może ze dwa rządki dymku już wsadzę, bo czytałam, że jej nie straszne nawet kilkudniowe przymrozki

Super zakupy. Fajny kolor, też lubię antracyt
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Marga 21:45, 05 mar 2016

Bardzo ładne donice A haczkę pierwszy raz w życiu widzę Co się z tym robi?
tulucy 23:01, 05 mar 2016

Marga napisał(a)
Bardzo ładne donice A haczkę pierwszy raz w życiu widzę Co się z tym robi?

U mnie to na to motyczka wołają wszystko się robi, dziabie chwaściora /ale to kiepsko, bo nie wyrywasz, tylko ucinasz/ wrusza ziemię, robi rowki do nasion /bokiem/ i zasypuje rowki /przodem/
tulucy 23:02, 05 mar 2016

Kolor donic całkiem jak dla mnie, ja mam wykończenia grafitowe
Marga 08:40, 06 mar 2016

tulucy napisał(a)

U mnie to na to motyczka wołają wszystko się robi, dziabie chwaściora /ale to kiepsko, bo nie wyrywasz, tylko ucinasz/ wrusza ziemię, robi rowki do nasion /bokiem/ i zasypuje rowki /przodem/

Aaaa...to zwykła motyka Nietypowy kształt i nazwa mnie zmyliły.
paulina_ns 08:48, 06 mar 2016

Wow Aniu ale zaszalałas z tymi donicami - piękne co planujesz w nich wsadzić?
AgataP 09:09, 06 mar 2016

Doniczki piękne, ja jeszcze nie dojrzałam do tego etapu

Udało Ci się Aniu wyskoczyć do ogrodu?

Ja sprzątnęłam dom i zajrzałam na rabaty, wycięłam suchotki na bylinówce i różance. Dziś czekam bo na razie pada...
tulucy 10:24, 06 mar 2016

U mnie też pada, i to tak wygląda na całodzienny deszczyk dom ogarnę, obiad to akurat mam.
AgataP 10:47, 06 mar 2016

tulucy napisał(a)
U mnie też pada, i to tak wygląda na całodzienny deszczyk dom ogarnę, obiad to akurat mam.

Lucy jak patrzę na prognozę 24h to po południu już ma nie padać, ba nawet słonko widziałam... ale to tylko hipoteza... gumowce czy tak czy tak się przydadzą
AnnaCh 12:15, 06 mar 2016

Dominika, zrobię, ale dopiero dziś, bo wczoraj okazało się, że M skończył projekt i miał wolny wieczór, który zapragnął spędzić ze mną i drinkiem, więc wypadało się jakoś zachować

Ewa, u mnie brązy nie pasują, mam wszystko przy domu czarne, grafitowe, albo antracytowe Też lubię takie barwy

Monika, dziewczyny już Ci wytłumaczyły co z haczką

Łucjo, motyka u mnie to inaczej wygląda, takie dwa zęby, pamiętam z dzieciństwa u babci na wsi, że się motyką kartofle kopało Też mam wykończenia grafitowe i czarne, dach, rynny i parapety mam czarne, płytki na tarasie i schodach i kostkę mam grafitową

Paulina, zaszalałam Prezent urodzinowy Zamówione są, jeszcze ich w domu nie mam. Chyba sezonowo będę je obsadzać

Agato, udało mi się wczoraj tylko godzinkę podziałać, coś mi wyskoczyło i zabrało sporo czasu. Dzisiaj u mnie też pada