Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

MirellaB 14:04, 29 mar 2016

Cisy ładnie wyglądają, dlaczego myślałaś, że padły?

Gratuluję wysiewów
Dominika11 19:50, 29 mar 2016

pozdrowionka zostawiam
AnnaCh 20:15, 29 mar 2016

Kamila, moje selery pewnie też by padły, a tak jakoś się zbierają, dziś już podniosły się do góry

Iwonka
, dobrze, dobrze, jedna naładowana, a całe forum zaraża

Edytko
i jak pikowanie? Gdzieś mi mignęło, że za stipę się wzięłaś

Agnieszka
, czasu strasznie wszystkim brakuje, ja z tego powodu ograniczam mój warzywnik Ale starczy mi to co będę miała. Bób bezpośrednio do gruntu, właśnie dziś posiałam

Iwonka
, ja muszę zrobić jeszcze dwie skrzynie, a deski nawet nie zamówione

Jola
, trawnik dobrze wyszedł na fotce, w rzeczywistości to tragedia jest. Nie skoszony jesienią, jeszcze nie wygrabionym wertykulacji brak... Porażka. Chyba muszę sobie ogrodnika wynająć

Paulina
, sałatę możesz siać

Kasiu
, to prawda z tymi sąsiadami. U nas fajnie jest, bo wszyscy mniej więcej w jednym wieku, dużo dzieci i raczej dobrze ze sobą żyjemy
A o media, drogę, latarnię, czy cokolwiek to były lata naszej walki z miastem. Gaz ma być za 3 lata Ale ja to olewam, mam swój zbiornik i nie będę się podłączać, bo jak dobrze zatankuję, to taniej niż ziemny wychodzi

Mirella
, bo po posadzeniu dwa zrobiły się brązowe i były takie przez całą zimę. Teraz na szczęście odzyskują kolor

Dominika, odpozdrawiam
AnnaCh 20:23, 29 mar 2016

Potyrałam dziś trochę W skrzyniach zrobiony porządek i sporo posiane Pomoc miałam jak zawsze

Truskawki po zimie startują

Wsadziłam też resztę tujek przy ogrodzeniu w dawnym warzywniku. Przekopałam też sporo, właściwie wydaje się mało, ale to była straszna orka, bo tam dawno nic nie robiłam i pełno chwastów i perzu było. Widać worek prawie pełny, a to same korzenie perzu Postanowiłam, że zrobię tam rabatę bylinową z ławeczką

A to koleżanka Jasia Obserwował ją z godzinę
AnnaCh 20:27, 29 mar 2016

Ukorzenione w zeszłym roku trzmieliny, zadołowane na zimę mają się dobrze i wypuszczają pączki

Mój klon palmowy, nie okryty na zimę żyje

The Fairy po przymrozkach dobrze się mają

Oskubane żurawki zaczynają rosnąć Trzy przy chodniku do domu chyba wymienię na berberysy.
Agatek 20:32, 29 mar 2016

co posiałaś?
paulina_ns 20:35, 29 mar 2016

Ania wszystko u Ciebie widzę rusza, cały tydzień ładna pogodę zapowiadają, więc zaraz wszystko do życia się obudzi

Co siałas w skrzynkach? Ja przed świętami posialam cebule , dzisiaj szczypiorek, natkę pietruszki, koper, kalafior jutro jeszcze posieje sałatę, a z resztą zaczekam, bo pisze,że od maja..
AnnaCh 21:10, 29 mar 2016

Agatko, Paulinko W skrzyniach siedzi już dymka, bób, trochę marchewki, rzodkiewki, po rządki pietruszki, rukoli, kolendry, sałaty, roszponki Reszta później
Dominika11 21:12, 29 mar 2016

widzę, że wiosna w pełni u ciebie
i działasz ogrodowo
Moniq 22:39, 29 mar 2016

Super wysiewy.
Sałatę już mozna myślisz?
Wysiałam w domu niby na rozsady, ale chyba nic z tego nie będzie.
Jutro twoim przykładem tez biorę sie za wysiewy.