Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Kawa 13:56, 30 mar 2016

AnnaCh napisał(a)

Kamila, to tak jak ja Teraz już jest trochę lepiej i dawno tak nie miałam, ale ja się tak boję, że potrafiło mi się w nocy śnić, że po poduszcze chodzi mi pająk, budziłam z krzykiem M., ten przetrzepał całe łóżko i dopiero szliśmy spać

ja kiedyś położyłam się wieczorem a pościel mi się wietrzyła przez dzień na balkonie
leżę a tu lezie bydle wielkie po kołdrze w stopach
prędkość w wyskakiwaniu z łóżka była szybsza niż prędkość światła
AnnaCh 14:00, 30 mar 2016

Ewo, miałam akurat wczoraj urlop, dziś nic nie zrobię, bo bardzo późno wracam dodomu Może jutro?

Magda, tylko troszkę, nie ostro U mnie też ciągle M. brakuje, nie ma na nic czasu, jak jest w domu, to pracuje w domu. Liczyłam na to, że mi zrobi wertykulację chociaż, ale chyba sama się wezmę. Od maja miał być troszkę luźniejszy, ale przed chwilą zadzwonił, że zmienia pracę i od maja przez dwa miesiące do wakacji będzie ciężej, bo bierze dodatkowy etat, na zastępstwo, żeby później na niego wskoczyć. No ale może się okaże, że choć od września dzięki temu będzoe nam lżej, bo do jednej pracy nie będzie musiał dojeżdżać
Poażka normalnie. Dobrze, że jeszcze mam tatę, który mi pomaga Musżę go zmobilizować, żeby mi deski na skrzynie przywiózł i skręcił. Do tego drewutnię mieliśmy zrobić.

Kamila, zaraz napiszę A o pająkach jużnie gadajmy
wilana 14:17, 30 mar 2016

AnnaCh napisał(a)
Ewo, miałam akurat wczoraj urlop, dziś nic nie zrobię, bo bardzo późno wracam dodomu Może jutro?

Magda, tylko troszkę, nie ostro U mnie też ciągle M. brakuje, nie ma na nic czasu, jak jest w domu, to pracuje w domu. Liczyłam na to, że mi zrobi wertykulację chociaż, ale chyba sama się wezmę. Od maja miał być troszkę luźniejszy, ale przed chwilą zadzwonił, że zmienia pracę i od maja przez dwa miesiące do wakacji będzie ciężej, bo bierze dodatkowy etat, na zastępstwo, żeby później na niego wskoczyć. No ale może się okaże, że choć od września dzięki temu będzoe nam lżej, bo do jednej pracy nie będzie musiał dojeżdżać
Poażka normalnie. Dobrze, że jeszcze mam tatę, który mi pomaga Musżę go zmobilizować, żeby mi deski na skrzynie przywiózł i skręcił. Do tego drewutnię mieliśmy zrobić.

Kamila, zaraz napiszę A o pająkach jużnie gadajmy

Ania samo życie! Ja też muszę zrobić wertykulację sama, bo u mnie każdy pomysł ogrodowy musi "odleżeć/odczekać swoje". M. długo dojrzewa do moich pomysłów. Drewutnię też chciał sam zrobić. Podziękowałam i zamówiłam gotową bo dwa lata bym czekała.
MirellaB 15:57, 30 mar 2016

Synuś pomocnik - podobnie jak u mnie

Wiosna bardzo widoczna

Mój klon palmowy bez okrycia również przetrwał
sarenka 16:25, 30 mar 2016

Ania- dobrze,że sama możesz coś porobić, ja z wiadomych względów nie mogę i nie ma mi też kto pomóc. Trzymam kciuki,żeby mąż wskoczył na tamten etat
AnnaCh 19:36, 30 mar 2016

Ewa, masz rację, takie życie Już się szczerze mówiąc przyzwyczaiłam Fakt, że mój M. ma teraz bardzo dużo pracy i dlatego też tak to wygląda.

Mirelka
, wyszłam z założenia, że jak przeżyje, to może u mnie zostać, jak nie, to wypad. Ja nie będę nic okrywać. Musi się przyzwyczaić do naszych warunków

Magda
, poczekaj i u Ciebie będzie się działo. Nie zapominaj, że ja mieszkam już ponad 3 lata, a niektóre rzeczy dopiero teraz zaczynają jakoś wyglądać Rok przed przeprowadzką złamałam nogę, akurat na sezon, w 2013 byłam w ciąży, 2014 mały Jasio, dopiero tak więcej coś zaczęłam działać od zeszłego sezonu
Katkak 19:59, 30 mar 2016

wilana napisał(a)

Ania samo życie! Ja też muszę zrobić wertykulację sama, bo u mnie każdy pomysł ogrodowy musi "odleżeć/odczekać swoje". M. długo dojrzewa do moich pomysłów. Drewutnię też chciał sam zrobić. Podziękowałam i zamówiłam gotową bo dwa lata bym czekała.

Ufff, czyli nie tylko ja tak mam . Drewutnię też zamówiłam .
AnnaCh 20:02, 30 mar 2016

Z dobrych wieści dzisiaj po pracy podjechałam do szkółki, którą mi Iwka na all... znalazła, jak szukałyśmy tufciaków Kupiłam 7 sztuk, do tego 3 danice, 3 berberysy (będą na wymianę za żurawki przy chodniku), kosodrzewinę dostałam gratis
W Auchanie strzeliłam sobie jeszcze borówkę, bo mam tylko jedną, to druga się przyda

A poza tym byłam zobaczyć co tam słychać w moich skrzyniach i okazało się, że coś wysianego na początku marca mi wychodzi Tylko nie zapisałam sobie co w którym rządku i teraz nie wiem. Siałam sałatę, rzodkiewkę i kalarepę. W dwóch rządkach coś wychodzi, czyli dwie z tych trzech roślinek kiełkują Najprawdopododniej to rzodkiewki i kalarepa.
AnnaCh 20:03, 30 mar 2016

Katkak napisał(a)
Ufff, czyli nie tylko ja tak mam . Drewutnię też zamówiłam .
Kasia, też bym zamówiła, ale potrzebuję takiej większej, żeby blaszaka przysłonić Tatuś mi zrobi
frezja 20:05, 30 mar 2016

AnnaCh napisał(a)

co to za iglaczek ??(tufciak brzmi mało powaznie )