Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 15:35, 03 sie 2016

Justyna, na wątku jestem na bieżąco
Na żywo, nie.

Jola, pięknie, to prawda My z M bardzo lubimy wracać w miejsca, które już znamy i lubimy

Jana
, na razie nic ciekawego nie przychodzi mi do głowy
Mój M z kolei w drugą stronę, jakbyśmy mogli, to mógłby cały czas podróżować

Kasiu, dziękuję bardzo
jolanka 20:36, 03 sie 2016

Ania, wreszcie nie padało Sporo zrobiłam dzięki temu i troche zdjęc moglam zrobić
dominika_ 22:20, 03 sie 2016

Widzę Aniu, że sporo podróżujesz Trzeba korzystać z pogody póki jest
AgataP 08:29, 04 sie 2016

AnnaCh napisał(a)
Odpowiem wszystkim wieczorem, teraz tylko kilka fotek
Kotlinę Kłodzką i Międzygórze pokochałam od pierwszego wejrzenia w zeszłym roku, podczas urlopu z M W tym roku wróciliśmy z dziećmi

Byłaś w muzeum papiernictwa ?
LyraBea 08:47, 04 sie 2016

AnnaCh napisał(a)
Beata, no właśnie u nas już tak jest, że albo leje albo pali Nic po środku.
Ogórków właśnie kilka wetknęłam, mam 4 krzaczki, pomidorki już dochodzą, cukinie jest, dynie ogromne, taka jak Twoja
Zrobiłaś sos?

Póki co zrobiłam sałatkę według przepisu frezji. Wekowałam też fasolkę. Chwilę odsapnę i kolej na Twój sos słodko-kwaśny.
Jak ładnie i dojrzale już wygląda rabatka z kółeczkiem. A wydaje się, że dopiero co zrobiona i niedawno łyso było. Slicznie.
MirellaB 20:57, 05 sie 2016

Lawenda ogromna. Moja już dawno ścięta
Marzenaka 14:18, 06 sie 2016

Aniu, zaglądam co tam u ciebie. Dobrze, że odpoczęłaś, my byliśmy nad morzem w miejscu w którym już wczesniej byliśmy. My też lubimy podróżować i zwiedzać. Jest tyle pięknych miejsc. Ogród fajnie wygląda, ja właśnie wczoraj ścięłam lawendę, chociaż jeszcze ładna była, ale ponoć to ostatni dzwonek na cięcie lawendy.
anna_t 12:11, 07 sie 2016

Ania znasz taka szkołkę z Piotrkowa Gardenpark? maja sporą ofertę na all i ciekawa jestem jaką mają jakość sadzonek, widziałaś może?
AnnaCh 20:43, 07 sie 2016

Jolanka, to super U mnie wczoraj znowu padało. Ogólnie ogrodowy marazm, nic się nie dzieje, jedynie rozmontowaliśmy plac zabaw, by obniżyć zjeżdżalnię dla Jasia, trochę go pomalowałam i tyle

Dominika, jutro niestety do pracy już I aż się boję, bo już widzę te stosy papierów na biurku.

Agata, z moim Jasiem do muzeum to raczej nie bardzo

Beatko, cieszę się, że Ci się rabata z kółeczkiem podoba Mi też, aczkolwiek chyba jeszcze tam coś podosadzam i zrobię kółeczku obwódkę z bukszpanu
Ja zrobiłam cukinię w miodzie i cynamonie, sałatkę szwedzką z ogórków, a przepis frezji będę jutro wcielać w życie

Mirella, moja z boków podcięta, z góry jeszcze

Marzenka,
w zeszłym roku w ogóle nie ścięłam lawendy, wycinałam tylko przekwitłe kwiatostany. Porządnie obcięłam na wiosnę. Nad Bałtykiem nie byłam od 2007 roku, nie lubię morza, dla mnie za zimna woda, jak pada nie ma co robić i do tego te parawany wszędzie...

Ania, znam tą szkółkę, mam ją dość blisko, bardzo miłe dwie starsze panie ją prowadzą. Sadzonki w tym roku jak patrzyłam to mieli dość ładne, ale nie trawy, trawy były brzydkie. Makusia tam też kupowała limki, ładne
TU masz ich sklep internetowy. A może przyjedziesz do PT po odbiór? Ewentualnie mogę Ci coś wziąć, jeżeli Ci się nie śpieszy, bo pewnie w Skierniewicach się będziemy widzieć
Margarete 21:07, 07 sie 2016

Widzę fajne widoki u wrażenia urlopowe już za wami.
Ja też lubię góry . Wracam i ja do pracy już....ciężko ale trzeba...