Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Marga 21:29, 27 lip 2016

Aniu, ode mnie też najlepsze imieninowe
(sorry że spóźnione)
Dominika11 12:02, 30 lip 2016

Aniu ostatnio coś mało mnie na O. - też dołączam się do życzeń

wszytskiego naj naj najlepszego

AnnaCh 12:07, 30 lip 2016

Mam chwilę czasu, muszę odpisać na zaległe posty

Mirelka, ja też robię teraz mniej słoiczków z prostego powodu, brakuje mi czasu. Najwięcej to chyba zrobiłam jak byłam w ciąży

Ewa, pewnie, że chcę przepis Napiszę na priv Jak wyszła tarta?

Renia
, z limek jestem bardzo zadowolona, a co do Twojego gustu, to uważam, że masz jeden z lepszych i jak się coś Tobie podoba, to chyba dobrze
Fajnie, że myślisz, że Mariken byłby tam dobry

Marta, szczególnie polecam sos słodko-kwaśny, super się sprawdza do ryżu i kurczaka

Beata
, super, że przepisy się przydadzą
Pomysł na miksowany i mrożony sos boloński pewnie wykorzystam, do tego nie pomyślałam, żeby sobie pomrozić porcyjki cukinii na placki
Tartę ze szpinakiem też robię Na fasolkę nie mam nic, ja tylko sobie porcyjki mrożę
Oprysk robiłam kawałka tydzień temu w sobotę, trawnik musi być nie koszony tydzień, żeby trucizna przez listki do chwasta weszła. Jutro jak wrócę się okaże czy działa Kupiłam małe opakowanie, na test tylko.

Przemek, bardzo się cieszę, że Ci się podoba Powiem nieskromnie, że patrząc z balkonu mi też się podoba ta linia

Agnieszka, nie chciałabym czekać, ale zobaczę co u mnie będzie Na razie namówiłam M, że ogarniemy bajzlownik za wiatą od północy i wsadzimy tam jakiś mały żywopłot. Niech już rośnie i będzie jak znalazł jak się tam sąsiadów doczekamy

Agatka, skórki wiem, że dziewczyny wrzucają pod krzaczek przy sadzeniu, ale moczą też w wodzie i tym podlewają róże Można też pociachać i podsypać takimi drobinkami róże. Teraz mi w sumie wpadło do głowy, że jakby zblendować te skórki, dodać wody i taką paćką podlać, to chyba tez by dobrze było?

Jeszcze raz wszystkim Wam bardzo dziękuję za życzenia imieninowe
AnnaCh 15:34, 30 lip 2016

Ja tu odpoczywam, a u mnie pewnie chwasty grasują
Anda 16:41, 30 lip 2016

No proszę jaki luzik I co za nogi
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
zoja 19:02, 30 lip 2016

Wypoczeta szybciej sie ich pozbedziesz
Milego odpoczynku!
AnnaCh 21:23, 30 lip 2016

Ewa, jesteś bardzo miła Luzik jest, góry są, wszystko co kocham

Zoja,
jutro już będę z moimi chwastami
Dominika11 21:30, 30 lip 2016

odpoczynek też potrzebny
Dominika11 21:30, 30 lip 2016

odpoczynek też potrzebny
Anusia 22:52, 30 lip 2016

AnnaCh napisał(a)
A teraz fotki rabaty i miejsca na Marikena z zawijaskiem bukszpanowym z innej perspektywy Nie śmiać się z mojego nieudolnego nawożenia trawnika, śpieszyłam się przed burzą i wyszło jak wyszło

Ja nawoziłam w deszcz. Lało a ja w płaszczu przeciw deszczowym chodziłam i w gumaczkach. Efekt był podobny, e-M poprawił i się wyrównało Macham