Ewa, to może nie będzie tak źle i przeżyją Mam mieć białe
Zojka, u mnie w tym tunelu między nami, a sąsiadami też nieźle wieje, szczególnie, że od frontu mam zachód, a wiatry najczęściej zachodnie.
Robienie zdjęć podczas prac ogrodowych to świetna sprawa. W chwilach zwątpienia bardzo podnosi na duchu. Powtórzę się- kawał świetnej roboty za Tobą. Nic nie jest równie ciężkie do wykonania jak likwidacja pobudowlanych ugorów. Wszystko, co potem, to już sama przyjemność.
Kiedys nie lubiłam tuj ale posadziłam bo mnie ciekawscy ludzie denerwowali i to jest super żywopłot, dzis bym sie nie wahała ani chwili. Twoje faktycznie szbko urosły.
Aniu wiesz, co myślę o tujach A jednak i ja je mam i mieć będę więcej. Mają plusy swe niezaprzeczalne i niepodważalne i to ich zaletą główną. Urosną szybko- masz do nich rękę
No mnie też, ale tłumacze sobie że nic przecież bez roboty nie ma :/
A z drugiej strony (myśle sobie ) człowiek po zimie jest tak wyposzczony, że tylko marzy o tym aby w gumiaczki wskoczyć i wylecieć do ogrodu - ot choćby tylko po to, by tuje czyścić