Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Agatek 12:47, 29 wrz 2016

Aniu Tobie chyba krasnoludki w nocy podsypują cos pod tujki
Dominika11 12:49, 29 wrz 2016

Aniu u Makusi pisałaś o siewkach werbeny ???
kamila66 12:54, 29 wrz 2016

Aniu efekt już jest bardzo dobry
AnnaCh 12:54, 29 wrz 2016

Marta, pożyjemy, zobaczymy, ja też byłam na nie, choć wiesz, że cisy z drugiej strony mnie berdzo kuszą

Jola, nic nie kombinuję i jesiennego chyba nic nie będzie Czasu brak na bieżące prace, sobota szykuje mi się wyjazdowa do Radomska, choć z tamtąd może coś ogrodowego przywlokę, np. ogromny krzak czarnej porzeczki Tylko nie wiem jak ma zamiar mój M to zrobić

Agatka, może i mam krasnoludki, kto to wie

Dominika, a co chciałabyś też? Jak tylko urosną, a mam nadzieję, że urosną, bo widziałam ile w tym roku na wiosnę Renia-ren133 tego miała w korze, a u mnie goła ziemia, to tym bardziej chyba, to Was na listę wpiszę

Kamila, dziękuję bardzo, bardzo
Dominika11 13:07, 29 wrz 2016

to wpisz
Iggia 13:09, 29 wrz 2016

Werbena uparta jest ja ja od wiosny wyrywam miejscami, trochę już porozdawałam a ona dalej rośnie i to nawet teraz wychodzą nowe siewki. Muszę pamiętać żeby przed zimą przenieść choć część do donicy jakiejś i gdzieś schować przed mrozami.
Ania, pieknie u Ciebie
LyraBea 13:10, 29 wrz 2016

Jej, zaglądam tu systematycznie, ale wpisywałam się całe strony temu, bo nawet nie mogę się znaleźć. Hokery - fajny kolorek. Ja mam jobla na punkcie miętowego, ale łamię się na kolor taki jak u Ciebie hokerki, dlatego zwrociłam uwagę U siebie też co tylko jestem w stanie udźwignąć, ogarniam sama. Montuję, wiercę, składam, zbijam. Kilka dni temu przyszedł wyczekiwany dwa lata okap do kuchni. Tylko niego mi brakowało do pełni urządzonej kuchni i co? I nie ma mi go kto zamontować. Czuje sie taka bezsilna, bo umiałabym przecież sama. Z punktu technicznego to nic trudnego, ale przecież sobie takiego ciężaru sama pod sufitem nie umieszczę I cierpię.

Ślicznie Ci tujki przybrały. Przypatrzyłam się moim i szok! Moje też urosły bardzo. Jak ja tego na co dzień mogę nie zauważać. Dobra decyzja z tujamiprzed tarasem sąsiadów.
P.S. Chyba sobie w podpisie zrobię napis: " Zaadoptuję nasionka werbeny. Kto mi powierzy?"
Kawa 13:21, 29 wrz 2016

Beata jak mi przypomnisz to ci wyślę jak je przemrozi nie ma problemu
LyraBea 13:24, 29 wrz 2016

Kawa napisał(a)
Beata jak mi przypomnisz to ci wyślę jak je przemrozi nie ma problemu
Dziękuję :* Przypomnę się.
Iggia 13:25, 29 wrz 2016

LyraBea napisał(a)
Jej, zaglądam tu systematycznie, ale wpisywałam się całe strony temu, bo nawet nie mogę się znaleźć. Hokery - fajny kolorek. Ja mam jobla na punkcie miętowego, ale łamię się na kolor taki jak u Ciebie hokerki, dlatego zwrociłam uwagę U siebie też co tylko jestem w stanie udźwignąć, ogarniam sama. Montuję, wiercę, składam, zbijam. Kilka dni temu przyszedł wyczekiwany dwa lata okap do kuchni. Tylko niego mi brakowało do pełni urządzonej kuchni i co? I nie ma mi go kto zamontować. Czuje sie taka bezsilna, bo umiałabym przecież sama. Z punktu technicznego to nic trudnego, ale przecież sobie takiego ciężaru sama pod sufitem nie umieszczę I cierpię.

Ślicznie Ci tujki przybrały. Przypatrzyłam się moim i szok! Moje też urosły bardzo. Jak ja tego na co dzień mogę nie zauważać. Dobra decyzja z tujamiprzed tarasem sąsiadów.
P.S. Chyba sobie w podpisie zrobię napis: " Zaadoptuję nasionka werbeny. Kto mi powierzy?"

Jak masz gdzie przetrzymać przez zimę to mogę Ci siewki teraz wysłać