Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 00:01, 01 paź 2016

Kasia, ja nie wiem czy chcę tak odpoczywać. Obiecałam sobie, że odgruzuję dom, a to będzie ciężkie, a odpoczywam w ogrodzie
AnnaCh 00:03, 01 paź 2016

Moje jeżówki nocą Pierwsza dla Martusi specjalnie od wichrzycielki z werbeną
omelka1 07:32, 01 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Kasia, ja nie wiem czy chcę tak odpoczywać. Obiecałam sobie, że odgruzuję dom, a to będzie ciężkie, a odpoczywam w ogrodzie

Też tak sobie obiecuję co roku.
Jeżówki super.
Marga 10:52, 01 paź 2016

AnnaCh napisał(a)

Jeżówki Ci świecą!
Polecam bergenie od Ani, pięknie się przyjmują, prawie wody nie potrzebują i mimo jesieni są dalej zielone i jędrne Mam jeszcze sercowate z obi ale one już zaczeły zasychać (jaka cena taka jakość).
Mi tez sobota dzisiaj wypada z działań ogrodowych.
Buziaki
anna_t 14:05, 01 paź 2016

wiesz Ania ja to myśle że skoro oni kopia te cisy dopiero po 10 października to sadzic można..
Anda 11:23, 02 paź 2016

Cisów nie mam i u mnie klimat łagodniejszy, ale tu w szkółce drzewka, krzewy itp. z gołym korzeniem polecają sadzić dopiero końcem października
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AnnaCh 11:26, 02 paź 2016

Agatka, w końcu muszę A płytki w kuchni już się proszą o szczoteczkę

Monika
, ale reklama bergenii Super, że Ci się podoba i się przyjęła. Sobota mi wyleciała, ale czasem są rzeczy ważne i ważniejsze. Przywlokłam ze sobą wczoraj taki super stary drewniany leżak Pomalowany na wściekły zielony, ale na wiosnę zmatowię papierem ściernym i pomaluję na szaro Mam też doniczkę ceramiczną i takie płaskie naczynko, myślę, że na rojniki. Wszystko do pomalowania. Dziś jeszcze M sam pojechał i ma wykopać dwie machonie, tylko nie wiem gdzie je wsadzę

Ania, po 15 nawet Chyba będzie dobrze

Ewa, no właśnie czytam wszędzie, że albo wczesną wiosną, albo późną jesienią, to myślę, że druga połowa października, to jest późna jesień i będzie dobrze
olga80 11:29, 02 paź 2016

AnnaCh napisał(a)

śliczne jeżówki Aniu
AnnaCh 11:32, 02 paź 2016

Tereniu, takie najzwyklejsze, gatunkowe, druga to Alba, chyba takie lubię najbardziej
AnnaCh 13:55, 02 paź 2016

Problem z cisami jest jeszcze jeden... plac zabaw moich dzieci. Jak już M usunie deski pozostałe jeszcze po budowie, to jest fajny pas do obsadzenia od modrzewia rosnącego przy garażu aż praktycznie do brzegu domu, niestety po drodze jest plac zabaw moich dzieci i nie wiem co zrobić. Przesunąć się go nie da, bo po pierwsze nie będę miała przejścia koło domu, po drugie zwyczajnie jest za ciężki. Pomyślałam, że może te dwie czy trzy sztuki które tam wypadną po prostu na razie wsadzę w duże donice i będą rosły, a za kilka lat jak plac zabaw zniknie, to się je przesadzi.