Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 12:30, 05 lip 2015

Mój tata jest szalony i niezniszczalny. Przyjechał wczoraj ok. 16, tak żeby na tarasie nie było już słońca. Stwierdził, że za gorąco na płytki, bo klej będzie szybko wysychał, wiec zrobi brakujący fragment chodnika pod schodami. Brakowało tak jakby ostatniego schodka, bo pierwotnie miały być tam płytki, ale że byłyby równo z chodnikiem, to stwierdziliśmy, że na bank odpadną, bo podejdzie woda. Jesienią skuliśmy ten schodek i tak było do wczoraj Taka fosa była jak popadało. Uparł się, że zrobi wczoraj i słuchajcie skończyło 21.30 A przy tym zakurzył wszystko dookoła podczas cięcia płyt, a sam wyglądał jak w mące

Żeby nie było, że ja nic nie robiłam Pomalowałam Jasiowemu piaskownicę i nawet udało mi się przesiać dwa wiaderka piasku Jasio wieczorem już się trochę bawił

Juka już prawie, prawie kwitnie

Liatrie podobie
AnnaCh 12:35, 05 lip 2015

Moje wyhodowane z ziarenka poziomki są już całkiem duże Ładny krzaczek wyrósł i do tego kwitną

Mam już pierwsze pomidorki

Wspomniane ogórki

No i na koniec coś dla oka Kolejne lilie
frezja 23:34, 05 lip 2015

AnnaCh napisał(a)

Wspomniane ogórki

szybko te ogóraski
Agatek 08:21, 06 lip 2015

AnnaCh napisał(a)

Agatko, ja Ci pisałam kiedyś, że mogę Ci też go wysłać, tak jak Pauli, tylko teraz one są już duże, to może na wiosnę znowu? No i mam jeszcze dwukolorowa odmianę, akurat się rozrośnie, żeby dzielić

Dobrze będę pamiętać i na wiosnę się przypomnę, bardzo chętnie na niego poczekam, spokojnie przygotuję mu najpierw miejsce
ryska 19:19, 06 lip 2015

Podziwiam, Tatę, Córcię i Synka - wszyscy zaangażowani jak mróweczki.
Ogórki i pomidorki już prawie ale to cieszy.
AnnaCh 22:02, 06 lip 2015

frezja napisał(a)
szybko te ogóraski

Ewa, dosyć szybko, ale miałam już duże sadzonki, nie siałam ich. Poza tym bardzo o nie dbam i codziennie podlewam
AnnaCh 22:03, 06 lip 2015

Agatek napisał(a)
Dobrze będę pamiętać i na wiosnę się przypomnę, bardzo chętnie na niego poczekam, spokojnie przygotuję mu najpierw miejsce

No i super, to czekamy
AnnaCh 22:05, 06 lip 2015

ryska napisał(a)
Podziwiam, Tatę, Córcię i Synka - wszyscy zaangażowani jak mróweczki.
Ogórki i pomidorki już prawie ale to cieszy.

Tak, wszyscy, brakuje tylko zaangażowania M, ale na razie mu wybaczam, bo do czwartku jest zarobiony W przyszłym tygodniu już mu przygotowałam plan prac ogrodowych
Ogóraska już jednego zjadłam, pyszności
AnnaCh 22:06, 06 lip 2015

Vanilka, jeszcze troszkę i zakwitnie

Spektakl liliowy trwa
Anusia 22:24, 06 lip 2015

O mniam ogóreczki już masz Tatuś też spisał si e ale Ty też nie próżnowałaś, pozdrawiam.