Co Ty masz za liatry skoro u mnie to one mają takie cieniutkie listecki i jest mega delikatna? Twoja to jakiś gigant.
Moje vanilki mają po kilka kwiatów są małe ale dobrze ukwiecone za to limki nic a nic nie pokazują, że będą kwitly ehhh
Aniu ladane te twoje hosty.. a z Twoim Jaskowym pomocnikiem dałabym rade... mam starszego pomocnika i choć to kobitka to daje popalić za 3 małych męskich
Kasiu, no ja nie wiem, kupiłam cebulki w biedrze i sobie rosną Tutaj masz je na tle lawendy, szmaragdów, a to z przodu to jaśminowiec, tegoroczny krzaczek.
No ja też mam jeszcze dziewczynkę Jest o 10 lat starsza od Jaśka i też daje popalić, czasem lepiej niż on.
Halo Ewela
No sucho bardzo, dlatego codziennie biegam z wężem lub konewkami. Teraz częściej z wężem. Na szczęście w nocy była delikatna burza i popadało troszkę. Dobrze, bo trawa szczególnie na zbiorniku z gazem, gdzie jest mało ziemi, a pod spodem dużo piachu zupełnie już wyschła
O ogórki dbam codziennie, nawet jak reszty nie podlewam, to ogórki codziennie
No ja też nie wiedziałam Agatko, kupiłam gotowe sadzonki na targu, wierząc panu, który je sprzedawał, że to bakłażany Co z tego wyrośnie i czy cokolwiek wyrośnie to zobaczymy