Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Nett 23:55, 07 lis 2016

Tak, mam konakty w lustrze. Wycięcie otworów koszue stówkę chyba, ale warto. A ta mozaika fajnie kolorystycznie z drzwiami zagra.
No, lustro optycznie by powiększyło. Po drugiej stronie lustra pusta ściana jest?

Mozna by puścić pionowy pas z mozaiki żeby sie coś w lustrze odbijało. Albo tam wkleić prostokątne lustro do ziemi. Tak głośno myślę.
frezja 00:02, 08 lis 2016

Aniu rzadko ostatnio przesiaduję na forum, ale jakoś tak spojrzałam do Ciebie i mam uwagi: w małej łazience czy toalecie nie rób niczego w ciemnym kolorze, bo wizualnie to "zmniejszysz, uszczuplisz"; a zwłaszcza obramowania wszelakie z płytek. Duże lustro to podstawa, wtedy pomieszczenie optycznie "powiększysz". Płytki białe masz to super a szare to najlepiej bardzo jasne. Tam, gdzie grzejnik też białe daj, bo inaczej niepotrzebnie będzie się odznaczał.Pod kolor drzwi dasz sobie drewniane dodatki...kubeczki, mydelniczkę itp.To one wprowadzą ciepło...
Katkak 05:59, 08 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
Serio, masz tę samą?
Że mała to "mało" powiedziane Nawet 4 metrów jak zrobię tę szafę nie będzie miała
Lustro na całą ścianę? No pomysł fajny, ale od razu pojawia się zonk, chyba kontakty wyjdą w tym lustrze.
Anetka pokazuj mi tu szybko

Moim zdaniem lustro na całą ścianę w lazience to mało praktyczny pomysł, zwazywszy, że najmniejszą kroplę wody bedzie na nim widac.
MirellaB 06:12, 08 lis 2016

Zaglądam
AniMa 08:11, 08 lis 2016

Aniu potwierdzam: mała łazienka=duże lustro. też mam wycinane otwory w lustrze i kontakty z lustrzanym obrzeżem...
Makusia 08:30, 08 lis 2016

Dzień dobry
Jak już nie pelargonie, o których nie mam pojęcia zielonego, a na pewno nie o nich rozmnażaniu , to powiem Ci, że lustro na całą ścianę wcale- wbrew pozorom- nie jest niepraktyczne. Mam w obu łazienkach takowe i przy minimum nakładu pracy można go utrzymać w nienagannym stanie. Myślę teraz nad kontaktami, ale ja mam chyba pod lustrem.
Pomysł na łazienkę bardzo fajny, jeżeli płytki szare są jasno szare, to absolutnie Ci optycznie nie pomniejszą łazienki, a fajnie mimo wszytko przełamią sterylną biel.

Znam ten ból...mieszkam niemal 4 lata, a lampy wciąż z papieru mam
Kawa 08:33, 08 lis 2016

Ania ja mam dużą łazienkę ale lustro raczej średnie
kontakty obok ale mam mozaikę wokół lustra i dodaną przy bidecie i geberice
mogłabym ci pokazać jakbyś chciała
AnnaCh 09:07, 08 lis 2016

Anetko, powiem Ci, że bardzo poważnie się zastanawiam nad tym lustrem na całą ścianę No i jak zobaczyłam Twoją łazienkę, to pomyślałam, że chyba chcę biały blat, do tej pory chodził za mną drewniany
Po drugiej stronie lustra jest ściana, na której będzie szafa z przesuwnymi drzwiami, i teraz tez nie wiem jaki kolor tych drzwi zrobić Myślałam o szarym, ale może dać białe też?
Dziękuję Ci bardzo, masz gust i wyczucie

Ewo, masz rację, o drewnianych dodatkach tez myślałam Płytki szare mam jasno szare Wiecie co w ogóle to tak trochę od czapy to jest, bo najpierw kupiłam płytki, a potem planuję Płytek mam dość dużo, więc teraz to się zastanawiam, czy jak dam to duże lustro, to by mi tylko białe nie starczyły. Byłoby tylko biel i drewienka

Kasiu, mam zamiar założyć zmiękczacz do wody, będzie lepiej A druga rzecz, że w tej łazience trzymam mojego karchera do okien, na takim dużym lustrze to będzie pikuś je umyć w 30 sekund

Mirelko, fajnie Ja u Ciebie incognito Widziałam metamorfozy

Aniu, chyba się przekonuję do tego lustra

Martuś ja w sypialni też mam lampy z papieru, a też mieszkam prawie 4 lata. A na tarasie i przed drzwiami żarówki na kablach sterczą
Dasz mi namiar gdzie robiłaś to lustro? U nas gdzieś?
Myślisz żeby dać te szare? Czy może jakby mi starczyło tylko białe? No i jaki zrobić blat i szafę?

Kamilka pewnie, że chcę zobaczyć Twoją łazienkę Geberit u mnie będzie na 100% w mozaice. Jak ją zobaczyłam to od razu ją tam chciałam i w tej kwestii zdania nie zmienię
A bo zapomniałam Wam napisać, dlaczego tak od drugiej strony najpierw mam płytki, a później projekt robię. Otóż jak wiadomo moje miasto leży w dość ścisłym centrum kraju, dużo dróg się krzyżuje, mamy sporo centrów logistycznych, no i mamy magazyny Grespanii Co roku chyba robią wietrzenie magazynu i wyprzedają końcówki, mam już kotłownię wyłożoną płytkami od nich A te to hit był, bo zapłaciłam za całość jakieś 100 zł No to jak nie wziąć? A później w internecie znalazłam, że te szare to za metr było 170 zł
AniMa 09:16, 08 lis 2016

Geberit będzie bardzo ładnie się prezentował w drewnianej mozaice Wrzucaj projekty, bedziemy wybierać
Kawa 09:18, 08 lis 2016

Ania to ci wstawię na chwilę
sory ale foty z czasu budowy