Anetko, powiem Ci, że bardzo poważnie się zastanawiam nad tym lustrem na całą ścianę

No i jak zobaczyłam Twoją łazienkę, to pomyślałam, że chyba chcę biały blat, do tej pory chodził za mną drewniany
Po drugiej stronie lustra jest ściana, na której będzie szafa z przesuwnymi drzwiami, i teraz tez nie wiem jaki kolor tych drzwi zrobić

Myślałam o szarym, ale może dać białe też?
Dziękuję Ci bardzo, masz gust i wyczucie
Ewo, masz rację, o drewnianych dodatkach tez myślałam

Płytki szare mam jasno szare

Wiecie co w ogóle to tak trochę od czapy to jest, bo najpierw kupiłam płytki, a potem planuję

Płytek mam dość dużo, więc teraz to się zastanawiam, czy jak dam to duże lustro, to by mi tylko białe nie starczyły. Byłoby tylko biel i drewienka
Kasiu, mam zamiar założyć zmiękczacz do wody, będzie lepiej

A druga rzecz, że w tej łazience trzymam mojego karchera do okien, na takim dużym lustrze to będzie pikuś je umyć w 30 sekund
Mirelko, fajnie

Ja u Ciebie incognito

Widziałam metamorfozy
Aniu, chyba się przekonuję do tego lustra
Martuś ja w sypialni też mam lampy z papieru, a też mieszkam prawie 4 lata. A na tarasie i przed drzwiami żarówki na kablach sterczą

Dasz mi namiar gdzie robiłaś to lustro? U nas gdzieś?
Myślisz żeby dać te szare? Czy może jakby mi starczyło tylko białe? No i jaki zrobić blat i szafę?
Kamilka pewnie, że chcę zobaczyć Twoją łazienkę

Geberit u mnie będzie na 100% w mozaice. Jak ją zobaczyłam to od razu ją tam chciałam i w tej kwestii zdania nie zmienię

A bo zapomniałam Wam napisać, dlaczego tak od drugiej strony najpierw mam płytki, a później projekt robię. Otóż jak wiadomo moje miasto leży w dość ścisłym centrum kraju, dużo dróg się krzyżuje, mamy sporo centrów logistycznych, no i mamy magazyny Grespanii

Co roku chyba robią wietrzenie magazynu i wyprzedają końcówki, mam już kotłownię wyłożoną płytkami od nich

A te to hit był, bo zapłaciłam za całość jakieś 100 zł

No to jak nie wziąć? A później w internecie znalazłam, że te szare to za metr było 170 zł