Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

lojalna_ 19:09, 09 lis 2016

Buxiol sliskam♡♡♡♡
AnnaCh 19:21, 09 lis 2016

Ewa, ale mi się ta mozajka podoba Trudno, za 10 lat będę zmieniać łazienkę Ciągle coś jest modne, za chwilę nie. Teraz są modne domy kostki, a ja wolę moją klasyczną stodółkę, bo moja stodoła z 100 lat będzie ciągle wyglądać klasycznie, a kostki, od razu będzie wiadomo, że to z około 2015 roku Nie będę się modą kierować, lubię tę mozajkę i mi się podoba

Agatko, dzięki za podpowiedzi A tak w ogóle, jak się czujesz? Dajesz jeszcze radę?

Justyna, dobra, to z tego się wycofuję Nie będzie ramki wokół lustra

Łucja, ja też mam górną łazienkę kolorową Beżowo-grafitowo-fioletową
Na razie jeszcze mogę na nią patrzeć

Jola, ja z braku kasy mam płytki kupione na wietrzeniu magazynu i teraz dopasowuje je do łazienki

Rytla, witaj Już Cię lubię za te słowa Pasować ma głównie mi, bo mój M mało się wtrąca w to, córkę to w ogóle nie interesuje, a synek za malutki

Anetko, plan się robi, bo zabrakło czasu na wszystko

Monika, szafa ma być taka jak piszesz, ale nie chcę jej z luster Lustro będzie większe na ścianie

Martuś
, zaraz znowu idę Jaśka kąpać

Renia, mozajka zostaje, to bez odwołania
AnnaCh 19:22, 09 lis 2016

Anetka, Kamila, Dominika, ja tam nie uważam wcale, żeby ten mróz był taki śliczny Wolę jak jest ciepełko

Joluś
MirellaB 19:27, 09 lis 2016

Fajnie roślinki wyglądają pobielone
U mnie wczoraj tak rano było,a dzisiaj bez przymrozku.

Aniu o ściance wodnej w ogrodzie myślisz?
AnnaCh 19:47, 09 lis 2016

Mirelka, widziałam wczoraj u ciebie cukier na roślinkach U mnie wczoraj też był, dziś był i jutro też się zapowiada, że będzie

No myślę o ściance w ogrodzie, bo mi się trochę miejsca zrobiło, a wcześniej miałam takie małe oczko przy tarasie mieć, ale nie widziało mi się to Teraz jak przestawimy plac zabaw, to będzie miejsce na ściankę
anna_t 22:05, 09 lis 2016

hej Ania uhh dzieję się tutaj
fajne tematy, uwielbiam!
a może całą mozaikę dac tylko tam gdzie geberit? starczy Ci ich?
a białe tylko do wysokosci umywalki+jeden rząd płytki i nad tym juz na całą ścianę lustro?
u mnie jest lustro na całą ścianę 2,4m i prawie pod sufit (bo wystaje ścianka z kg i listwa led) i jest mega powiększenie.

i z drugiej strony z fototapetą

i ja radziłabym obnizyć gniazdka poniżej lustra bo wciąż odciski palców będą na nim widoczne. a jestes na takim etapie ze spokojnie mozesz jeszcze szlice zrobić
AnnaCh 23:11, 09 lis 2016

Ania, no super to wygląda Mozajki by starczyło na cały geberit Tak miało być w moim pierwotnym planie

Zrobiłam dwa wstępne projekty:

Kolory biały z szarym można zamienić, blat pod umywalkę chciałabym biały i do tego po prawej, po drugiej stronie niż lustro szafę biało-szarą w połysku
No i jak? Nie będę sugerować który mi się bardziej podoba
Jest jeszcze ciągle opcja z całym geberitem w drewienkach, ale chyba to wykluczyłyście?
Nett 23:20, 09 lis 2016

Mojemu sercu zdcedywanie opcja 2 bliższa
natka098 23:39, 09 lis 2016

Niby ok, ale boję się że w rzeczywistości nie będzie dobrze, bo jest zasada, że tam gdzie jest ściana za mała tak jak przy gebericie, daje się jasne płytki ułożone wzdłuż, daje to optyczne poszerzenie, a tam gdzie masz ścianę szerszą można dać piony, wtedy pomieszczenie będzie bardziej równe/kwadratowe. Tylko nie potrafię sobie wyobrazić gdzie te deseczki.

Ja mam szaro/białą łazienkę a meble i podłogę mam imitację drewna.
Rytla 23:48, 09 lis 2016

rzut z góry jeszcze, to wtedy łatwiej wybrać, bez ogólnych wymiarów łazienki, z samego a i b, to b.