Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Anda 10:35, 08 lis 2016

Piny Anety sliczne Tez jestem za lustrem na cala sciane i plytkami tylko do polowy sciany. Za grzejnikiem nie robilabym w ogole plytek, tylko scianke wygipsowala i pomalowala na bialo. Mozaiki za to nie dalabym wcale, bo to jest to, co sie najszybciej starzeje, w sensie, ze za 10 lat bedzie wygladac niemodnie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agatek 11:15, 08 lis 2016

ja też jestem za lustrem po całości
ale odradzam odcinanie płytek w połowie w poziomie i nie okładaj lustra niczym, to już chyba nie jest modne
ewentualnie kibelek dałabym w innym kolorze, jako taka niby wyznaczona strefa
12:50, 08 lis 2016
Agatek napisał(a)
ja też jestem za lustrem po całości
ale odradzam odcinanie płytek w połowie w poziomie i nie okładaj lustra niczym, to już chyba nie jest modne
ewentualnie kibelek dałabym w innym kolorze, jako taka niby wyznaczona strefa

remonciki kłopociki

a to "chyba" to ja jestem przekonana że "na pewno"! już passe

tulucy 19:46, 08 lis 2016

Przebijam mieszkam 13 lat i w salonie mam nadal gołe oprawki do żarówek, w łazienkach też, na papier zasłużyła córka a w kuchni dostałam lampę na tegoroczny Dzień Kobiet
W małej łazience mam prawie białe, mleczne, plus szarą fugę. Kolor robią dodatki. Górna, duża łazienka jest kolorowa i idzie do remontu, na biało plus jasny szary. Nigdy więcej koloru tam, gdzie będzie musiał być długo... a niestety łazienek często się nie robi... To nie jest tylko malowanie.
tulucy 19:46, 08 lis 2016

Dubelek się zrobił
yolka 19:52, 08 lis 2016

O na budowlane prace trafiłam, aż dreszczy dostałam, jeszcze nie zapomniałam tej jazdy. Mozaika faktycznie za kilka lat może wyglądać na niemodną, ale z drugiej strony trzeba mieć jakiś powód żeby za 10 lat łazienkę remontować, kto to widział jedną łazienka na całe życie ,

Moja łazienka jest szaro stalowa, płytki z braku kasy mam w newralgicznych miejscach, wtopione w ścianę - już myślę o remoncie
AnnaCh 20:49, 08 lis 2016

Napiszę teraz krótko do wszystkich i idę Jaśka myć Przy okazji nie wiecie jaką mam kolorową górną łazienkę
Laski, ja z tej mozajki nie zrezygnuję, bo mi płytek tych białych i szarych nie starczy, a już takich nie dokupię. Musi być

Jak wrócę odpiszę indywidualnie
Rytla 21:29, 08 lis 2016

Oj tam modne - funkcjonalne, wygodne i jak lubimy zmiany niezbyt trwałe, a jak na odwrót to na odwrót i byle użytkownikom pasowało
Nett 23:17, 08 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
Napiszę teraz krótko do wszystkich i idę Jaśka myć Przy okazji nie wiecie jaką mam kolorową górną łazienkę
Laski, ja z tej mozajki nie zrezygnuję, bo mi płytek tych białych i szarych nie starczy, a już takich nie dokupię. Musi być

Jak wrócę odpiszę indywidualnie

Mi się wydaje, że akurat ta mozaika niekoniecznie się szybko znudzi, bo wygląda jak naturalne drewno. Ale fakt, nie może być zrobiona staromodnie. Wrzuć plan łazienki, bo ciężko pogłówkowac na samych dwóch, trzech zdjęciach.
Monka 08:53, 09 lis 2016

Ania a ta szafa z drzwiami suwanymi ma być na całą ścianę (od sufitu do podłogi ?), bo może zamiast lustra na ścianę zrobić drzwi z luster i też powiększą łazienkę i tez jestem za połową kafli na ścianie , osobiście u siebie na podłodze mam drewno egzotyczne i geberit w tym drewnie , białe kafle do połowy a reszta ściany wygipsowana i pomalowana specjalną farbą, urządzenia sanitarne też białe dodatki też, jedynym elementem, który jest inny o lustro w złotej ramie bardzo ozdobnej czytaj babuni