Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

kasja83 18:18, 31 paź 2016

Ania podziwiam upór-graby w dechę!!!
Katkak 18:39, 31 paź 2016

Anuś przytargałam do domu pelargonię z ogrodu i pewnie będę Cię męczyć żebyś przypomniała ten swój patent z ich rozmnażaniem . Ale to na spokojnie, nie pali się .
AnnaCh 19:25, 31 paź 2016

Kasja, dziękuję

Kasiu, przypomniałaś mi, że z tego wszystkiego zapomniałam o pelaśkach Muszę się za nie wziąć, w przyszłym roku tylko czerwone będę miała. Ładnie pasują do szarego domu Mus zrobić sadzonki, żeby na wiosnę mieć kasę na inne chciejstwa
Tu masz instrukcję

A rozmnażał ktoś bakopę? Ładna jest, ciągle kwitnie, ładnie wygląda do czerwonych pelargonii.
katel 19:58, 31 paź 2016

AnnaCh napisał(a)

Ania, raczej nie chciałabyś słyszeć słów jakie posypały się na widok tego betonu Monka miała już betonową rabatę, ale ona sobie koparę i pana wynajęła Szybko dostć mi poszło, na szczęście nie było grubo

Hi hi hi, ja jak sadzę i gdzieś na wylewkę rozlaną trafię to też panów wspominam - pewnie im tam nieźle uszy płoną - też młotek i łom idę w ruch.
Drzewko jakieś kuliste wysoko szczepione to może tam by weszło gdzie lawenda ?
MirellaB 01:03, 01 lis 2016

Chyba długo u Ciebie nie byłam, bo wcale nie wiedziałam, że żywopłot cisowy jest i drzewa będziesz sadzić.
Fajnie, że jeszcze w tym roku udało Ci się tyle zrobić.
Te cisy to ile czasu będą potrzebowały, żeby dać zamierzony efekt?
Drzewa fajne. Wiesz, że też nad nimi myślę, tylko ja bym chciała takie bardzoooo wąskie kolumnowe. Twoje mają więcej miejsca, więc spokojnie mogą się rozrastać. Super te graby wyglądają
Czy one muszą być zapalikowane?
tulucy 07:17, 01 lis 2016

Aniu

Ja trafiam tylko na korzenie na szczęście...
Chociaż zdarzało mi się trafić na zakopane trylinki - kiedyś były na wierzchu pewnie, bo robiły za "fundament" dla słupków cieplarki dziadka, ale po latach pod ciężarem poszły w głąb...
Katkak 20:40, 01 lis 2016

Ania dzięki
sylwik69 21:59, 01 lis 2016

Aniu dziękuję za wizytę i słowa otuchypiękne graby kupiłaś,podziwiam ile pracy od początku włożyłaś w zakładanie ogrodu.Ja także czekam na moje drzewa
Aggaa 22:00, 01 lis 2016

Anusiu, ale u Ciebie się dzieje
Graby śliczniutkie, miejsce dla nich idealne Kibicuję CI i pozdrawiam
Makusia 14:26, 02 lis 2016

O Kobieto ale się dzieje u Ciebie! Cisy, cebule, drzewa, imieniny! No szaleństwo! Grabiska że ho, ho! Cud miód wyglądają i front zupełnie nowej świeżości nabrał

PS. Podlewasz nadal?