Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

anna_t 12:28, 10 lis 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Aniu co do łazienki, podłoga jest już w płytkach?, jeśli nie dałam bym na podłodze szare, geberit w mozaice a reszta w bieli.
popieram
AgataP 12:34, 10 lis 2016

Ania nie martw się jestem na etapie urządzania góry, a mieszkamy 4 lata
Co było zrobione na początku to teraz już należałoby pomalować, poprawić, odnowić itd itp i godzę się z tym, bo będzie tak zawsze
Ja mam w łazience grafit - podłoga i ściana do połowy, reszta biel + dodatki teakowe Połączenie super, więc u Ciebie też się sprawdzi
Margarete 12:39, 10 lis 2016

O budowlane rozważania..jak dobrze że to już wszystko za mną...
Teraz inna epoka w materiałach wykończeniowych jest niż 15 lat temu była...ale mozaikę mam i małe płytki "iryski" choc wtedy to one były awangardowe....
Górna łazienka robiona była u mnie póxnbiej ale płytki kupione były wczesniej wiec też miałam takie ograniczenia jak ty, juz nic nie mogłam pokombinowac bo płytki juz były....
Powodzenia w główkowaniu !
AnnaCh 13:14, 10 lis 2016

Anetko, tak mówisz? A kolory tak zostawić, czy zamienić niały z szarym?

Natka, sama już nie wiem, nie bardzo mam jak inaczej dać tej mozajki. To może wersja 1, wtedy drewienka tylko w rogu przy szafie i się poszerzy płytkami położonymi poziomo?
Natka, no granatowy sufit w łazience, szaleństwo

Rytla, rzut się zrobi, tylko muszę z pracy się wydostać
A może a, tylko kolory zamienić, szary z białym?

Iwonka, też mi się wydaje, że kolory ok, tym bardziej za cene tych płytek

Kamila, masz rację, ale nie wiem czy nie zrobię babola jakiegoś Mi się chyba 1 podoba, tylko biały z szarym bym zamieniła
Kamilko mam dzieci Dwoje na razie
Moja Marysia ma 12 lat, a Jasiek jest 10 lat młodszy

Aniu, no to kolejna wersja do przemyślenia

Aniu Pergolowa, już się zastanawiałam nad tym lacobelem, ale się trochę go boję przy tym moim małym łobuzie Chyba zrobię płytę tylko lakierowaną Fototapeta? Do przemyślenia
Zdjęcia jakieś były tu

Kasia, u mnie kotłownia też w płytkach, też z wyprzedaży, więc mam kotłownię w Grespanii Ale ja mam piec na gaz, to w kotłowni mam pralnię

Agata, podłoga jest już w płytkach. Mam takie same płytki na prawie całej powierzchni parteru, takie duże 60 na 60 w półpołysku, takie nijakie, do wszystkiego pasujące, trochę beżowawe, trochę szarawe, jasne generalnie

Dominika, super, że u Ciebie też prace w toku
Nie mam nic odstającego, oprócz tej zabudowy geberitu. Nad nim nie zrobię półki, bo coś w tym stylu tam właśnie jest i kaloryfer w tym wmontowany. Rzut cały zrobię dzisiaj

Agata, tylko jak to połączyć?
U mnie ściany to już do malowania na 100%, wyciapane jak nei wiem, ale poczekam aż Jasio dorośnie

Małgoś, no właśnie, to że mam już te płytki i nie mogę sobie ilościami pomiksować mnie ogranicza. Ale i tak wydaje mi się, że ostatecznie za tę cenę warto było je wziąć
Kawa 13:16, 10 lis 2016

o widzisz to mi gdzies Twoja Marysia umknęła
sorki
AnnaCh 13:18, 10 lis 2016

Spoko Kamilka
Dominika11 13:21, 10 lis 2016

to czekam na rzut
ale zrobiłabym w takim układzie geberit w drobnicy, a reszta na jasno
natka098 13:56, 10 lis 2016

A myślałas zeby zbudować ten grzejnik ? Oczywiscie otwierane drzwiczki z ladnie wycietym wzorem przez który ciepło by się wydostawalo? Ja jakoś nie lubie grzejników w domu mam tylko jeden właśnie w łazience ale w kolorze. Za to podobają mi się właśnie tskie zabudowy.
anna_t 14:16, 10 lis 2016

A może geberit na biało bo grzejnik biały.przyslona też biała.jak będę w domu to poszukam na all widziałam kiedyś. A szary przy umywalce i tyle?
ren133 18:31, 10 lis 2016

Fajne planowanie ale ja jak Małgosia ... dawno to było