Anetko, tak mówisz? A kolory tak zostawić, czy zamienić niały z szarym?
Natka, sama już nie wiem, nie bardzo mam jak inaczej dać tej mozajki. To może wersja 1, wtedy drewienka tylko w rogu przy szafie i się poszerzy płytkami położonymi poziomo?
Natka, no granatowy sufit w łazience, szaleństwo
Rytla, rzut się zrobi, tylko muszę z pracy się wydostać
A może a, tylko kolory zamienić, szary z białym?
Iwonka, też mi się wydaje, że kolory ok, tym bardziej za cene tych płytek
Kamila, masz rację, ale nie wiem czy nie zrobię babola jakiegoś

Mi się chyba 1 podoba, tylko biały z szarym bym zamieniła

Kamilko mam dzieci

Dwoje na razie

Moja Marysia ma 12 lat, a Jasiek jest 10 lat młodszy
Aniu, no to kolejna wersja do przemyślenia
Aniu Pergolowa, już się zastanawiałam nad tym lacobelem, ale się trochę go boję przy tym moim małym łobuzie

Chyba zrobię płytę tylko lakierowaną

Fototapeta? Do przemyślenia

Zdjęcia jakieś były
tu
Kasia, u mnie kotłownia też w płytkach, też z wyprzedaży, więc mam kotłownię w Grespanii

Ale ja mam piec na gaz, to w kotłowni mam pralnię
Agata, podłoga jest już w płytkach. Mam takie same płytki na prawie całej powierzchni parteru, takie duże 60 na 60 w półpołysku, takie nijakie, do wszystkiego pasujące, trochę beżowawe, trochę szarawe, jasne generalnie
Dominika, super, że u Ciebie też prace w toku

Nie mam nic odstającego, oprócz tej zabudowy geberitu. Nad nim nie zrobię półki, bo coś w tym stylu tam właśnie jest i kaloryfer w tym wmontowany. Rzut cały zrobię dzisiaj
Agata, tylko jak to połączyć?

U mnie ściany to już do malowania na 100%, wyciapane jak nei wiem, ale poczekam aż Jasio dorośnie
Małgoś, no właśnie, to że mam już te płytki i nie mogę sobie ilościami pomiksować mnie ogranicza. Ale i tak wydaje mi się, że ostatecznie za tę cenę warto było je wziąć