Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Agatek 11:03, 16 lis 2016

Będzie co ma być
AnnaCh 13:35, 16 lis 2016

Kasiu, mój tata miał byc styczniowy, a się w połowie listopada urodził To dopiero hardcore

Agatko, pewnie, że tak, Grunt, że wszystko ok
jolanka 16:26, 16 lis 2016

Pozdrawiam mniej ogrodowo
AnnaCh 20:10, 17 lis 2016

Jola, odpozdrawiam

W końcu dziś ściągnęłam doniczki z parapetów od frontu Normalnie zima mnie zastanie z tymi doniczkami, jeszcze trochę jest na zewnątrz Ziemię wymieniłam i postawiłam u M w gabinecie, wsadziłam tam czerwone pelaśki, zrobiłam też tradycyjne sadzonki w kubeczkach po jogurtach. Na razie 7 sztuk
20:16, 17 lis 2016
AnnaCh napisał(a)
Jola, odpozdrawiam

W końcu dziś ściągnęłam doniczki z parapetów od frontu Normalnie zima mnie zastanie z tymi doniczkami, jeszcze trochę jest na zewnątrz Ziemię wymieniłam i postawiłam u M w gabinecie, wsadziłam tam czerwone pelaśki, zrobiłam też tradycyjne sadzonki w kubeczkach po jogurtach. Na razie 7 sztuk

z tego powodu nie lubię pelargoni ...i jeszcze zapach mi przeszkadza moje(mamine) jeszcze przed domem ...nie wiem gdzie je dać
Makusia 20:32, 17 lis 2016

Rozrod się szykuje pierwsza klasa! Jak Ci wyjdzie jak z hamelnami, to masz zestaw super wiosną!
AnnaCh 20:51, 17 lis 2016

Justyna, ale z jakiego powodu? Że nie ma gdzie trzymać? Ja od lat robię jogurtowe sadzonki i na wiosnę mam swoje, nie trzymam dużych zimą
I o dziwo lubię zapach pelargonii Może jakaś dziwna jestem

Marta,
wyjdzie, wyjdzie, przetestowane od lat Co roku tak robię i na wiosnę mam mnóstwo swoich sadzonek, a kasa na coś innego pójdzie Żeby pelargonie nie wyszły, to trzeba się postarać Spróbuj
Agatek 21:22, 17 lis 2016

ładne zielone te listki
u mnie jeszcze kwiatki, ale "pelaśki" mam zeszłoroczne i całkiem nieźle sobie radziły cały sezon choć teraz są marniejsze
Nett 21:41, 17 lis 2016

Jej, ambitna kobieta z ciebie. Ja swoje wstawiam tylko do garażu na okno i dopiero na wiosnę robie sadzonki. Jesienią nie mam już weny niestety.
Monka 06:03, 18 lis 2016

Przyznam Ania ,że i ja nie jestem zwolenniczką pelargonii , po pierwsze trzeba je zimować , po drugie zapach , po trzecie może to głupie ale kojarzą mi z komuną , co nie zmienia faktu ,że pracuś z Ciebie i jesteś rozmnażaczką pierwsza klasa