Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

natka098 14:46, 13 lis 2016

Jak Ci szary pasuje to tak kochana rób.

Ja teraz też mam problem natury kolorystycznej. Nie wiem jaki kolor elewacji zrobić. Elewacja będzie drewniana.
Malgosik 17:03, 13 lis 2016

kurcze, musisz szybko zadołować te rośliny
ja jeszcze traw nie powiązałam i nie posadziłam wszystkich cebul
Bogdzia 17:21, 13 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
Dotarło i do mnie Sypie Dobrze, że wczoraj zdążyłam wykopać selery, pietruszkę i marchew. Trochę popracowałam przy warzywniku, kolejną alejkę między skrzyniami przygotowałam pod kamyczki i przykryłam matą. Canny i dalie jeszcze w ziemi, czasu mi nie starczyło, chyba jutro to zrobię przy świetle latarni. Najgorsze, że jeszcze mnóstwo roślin do zadołowania, a nie mam kiedy Zima w tym roku przyszła zdecydowania za szybko.

Canny i dalie powinnas juz wykopac taki mróz dla nich juz za duzy.
Gruszka_na_w... 19:31, 13 lis 2016

W oszronionym ogrodzie fajnie się prezentują linie rabat.
Życzę dużo sił na nadchodzący tydzień.
Ależ masz pracowity rok!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AnnaCh 10:43, 14 lis 2016

Betako, dokładnie, ładnie to jest jak nie trzeba wychodzić za próg domu. Ja nie mam za dużo tych warzyw, symbolicznie, wieć wykorzystam na bieżąco, a natkę z selerów i pietruszki mrożę, podobnie lubczyk, potem zimą do zupy jak zanalazł

Agata, mio gdzieś czasu brakło. Mam część posadzonych do gruntu i te sa najładniejsze
U mnie basen na tarasie próbował się jeszcze suszyć, ale chyba trzeba zdjąć i w domu dosuszyć

Natalia, nad kolorem elewacji, to ja dumałam z pół roku normalnie Nie mogłam się zdecydować, na szczęście chyba wyszło ok

Małgosiu, może dizś przy laarniach choć trochę porobię No normalnie dzień nie chce mi się wydłużyć Na szczęście cieplej jest i ma być, doniczki stoją w zaciszu, może nie będzie źle.

Bogdzia, no powinnam, ale nie starczyło mi czasu, może dziś wykopę
Jak zmarzną, nie będę płakała

Haniu, dziękuję bardzo za komplemanty
Pracy trochę było, choć mój M twierdzi, że mu się gdzieś wakacje rozmyły i mało zrobił W przyszłym roku obiecał je bardziej owocnie wykorzystać i mówi, że może nawet z tatą obwódki z kostek będzie robił No bo ściankę też chciałam, a to już tata, to obwódki M
Gruszka_na_w... 19:29, 14 lis 2016

Aniu, mnie się czas rozmył dwa lata temu podczas ostatniego etapu wykończeniówki. Nie pamiętam, kiedy zamieszkaliśmy w nowym domku.
Obwódki M obejrzę z wielką ciekawością.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
ag_zie 21:43, 14 lis 2016

popatrzyłam co tu u Ciebie się dzieje - i drzewek pozytywnie zazdraszczam niech rosną i cieszą!
olga80 21:54, 14 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
Dotarło i do mnie Sypie Dobrze, że wczoraj zdążyłam wykopać selery, pietruszkę i marchew. Trochę popracowałam przy warzywniku, kolejną alejkę między skrzyniami przygotowałam pod kamyczki i przykryłam matą. Canny i dalie jeszcze w ziemi, czasu mi nie starczyło, chyba jutro to zrobię przy świetle latarni. Najgorsze, że jeszcze mnóstwo roślin do zadołowania, a nie mam kiedy Zima w tym roku przyszła zdecydowania za szybko.

zima mogłoa by pojawić się w okolicach mikołajek a skończyć 2 stycznia u mnie też jeszcze sporo prac ogrodowych a czasu brak
rozark 08:30, 15 lis 2016

fajną masz ta ścieżkę
Dominika11 09:48, 15 lis 2016

ależ mroźno - brrrrrrrrrr, ale pieknie