Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

katel 22:45, 25 sty 2017

Zazdraszczam i ja takich cudnych ferii - pozytywnie oczywiście
AnnaCh 00:31, 26 sty 2017

Aniu, bardzo fajnie Nawet nogi opaliłam, o co u mnie ciężko Siedzę właśnie przy piwku, trochę mnie grzeje od środka

Ewa, dziękuję, bardzo miła jesteś

Monika, wróciliśmy w nocy z poniedziałku na wtorek i już nie mogę patrzeć przez okno Zdecydowanie wolałam widok na ocean z hotelu

Kamilka, dzięki

Kasiu, teraz to nawet grube skarpety mam

Zoja, w domu siedzę Wyszłam dziś tylko kulkę ptaszkom zawiesić, bo poprzednią zjadły

Agata, można Polecam, Fuerta ma przepiękne piaszczyste plaże, jak patrzę po zdjęciach, to najładniejsze chyba na całych Kanarach

Jola, czasem wchodziłam na O i patrzyłam M pokazywałam zdjęcia z Polski, żeby nie zapomniał, że styczeń jest

Bogdziu, oj tak, czytam o innych wyspach, może się wybiorę, tylko, że na innych nie ma takich plaż i pięknych lagun

Agnieszka, dziękuję bardzo

Ania,
Maderę braliśmy pod uwagę, ale odpadła, bo jest zimniejsza jednak niż Kanary, no i kamienie są, a my z Jasiem, on musi mieć "dużą piaskownicę" A poza tym z tego co widziałam na zdjęciach to piękna, zielona wyspa

Sylwia, zapewniam Cię, że nie umarłabyś z głodu Jedzenia było każdego w bród, mięs różnych, warzyw i innych tradycyjnych potraw mnóstwo. Ja akurat uwielbiam owoce morza i ryby, to korzystałam

Haniu, to prawda, piękne, żałuję tylko, że nie zdążyliśmy już podjechać na Lagunę Sotavento, przepiękna plaża z rozlewiskami z turkusową wodą, po odpływie jest cudnie Niestety byliśmy już zmęczeni, trzeba było oddać samochód, następnym razem. Mam jeszcze kilka miejsc na Fuercie do zobaczenia

Kasiu,
to prawda, cudnie było Już po pierwszym dniu zapomniałam, że to styczeń i zima

Reniu, polecam

Martuś, prawda, że szybko? Pamiętam jak Cię pytałam o hotel i lotnisko, z Mirellą też rozmawiałam Zleciało. Już bym chciała wrócić

Elisko
, fotki te które tu są, to takie moje robione na szybko telefonem

Kasiu, dziękuję i polecam takie ferie
kasja83 08:36, 26 sty 2017

No Ania wypoczęłaś sobie..to co??Plany na 2017 teraz?
Marga 17:54, 26 sty 2017

O ja cie.....ale miałaś wyjazd! To się nazywa wygrzać ciałko
Historyczne budynki na wyspie mnie urzekły. Łatwo nie dałabym się od nich odciągnąć
Pozdrawiam Aniu!
AnnaCh 18:12, 26 sty 2017

Kasiu, plany w głowie już mam, ale chyba do lipca będzie szło powoli, bo mało czasu teraz będę miała. w pierwszej kolejności na wiosnę musimy zrobić ogrodzenie od frontu, donice przy tarasie i wysypać żwirkiem między skrzyniami warzywnymi w końcu. Później trzeba uprzątnąć za domem i wiatą i posadzić tam zadołowane w skrzyniach cisy Co się uda zrobić, to zobaczymy, tyle bym chciała na 100% i już nie byłoby źle

Monika, fajnie, że zaglądasz. Akurat na Fuercie jest mało do zwiedzania, ale coś tam można poszukać Za to plaże, niektórzy twierdzą, że najładniejsze w Europie. Na portalu tego pierwszego kościoła, rzeźbienia przedstawiają Indian, jako ponoć widoczny wpływ Azteków, co niejako jest tu zagadką, ponieważ portal został wykonany w XVII w. przez miejscowych rzemieślników.
Marga 18:40, 26 sty 2017

Aniu, zaglądam często, tylko się nie ujawniam
Cudny ten portal. Może i ja się kiedyś tam wybiorę, bo widzę, że warto
ps. owoce morza i ja uwielbiam.
asiak 19:05, 26 sty 2017

Oooo, to siły na nowy sezon już są
Mixtoorka 20:03, 26 sty 2017

super wakacje w ferie
MirellaB 00:18, 27 sty 2017

I jak tam u Ciebie? Już wpadłaś w wir pracy po powrocie z raju?
Jana 00:24, 27 sty 2017

cudny urlop zazdraszczam i to w styczniu naładowałaś akumulatorki ?