Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

tulucy 07:05, 27 sty 2017

Takie cudnie nierealne wakacje w środku zimy pozdrawiam Aniu
kasja83 07:44, 27 sty 2017

AnnaCh napisał(a)
Kasiu, plany w głowie już mam, ale chyba do lipca będzie szło powoli, bo mało czasu teraz będę miała. w pierwszej kolejności na wiosnę musimy zrobić ogrodzenie od frontu, donice przy tarasie i wysypać żwirkiem między skrzyniami warzywnymi w końcu. Później trzeba uprzątnąć za domem i wiatą i posadzić tam zadołowane w skrzyniach cisy Co się uda zrobić, to zobaczymy, tyle bym chciała na 100% i już nie byłoby źle

[

Ja tam prace typu ogrodzenie,czy donice zaliczam do mocno ogrodowych.Też chcę drugą połowę ogrodzenia z jeszcze jednym gabionem zrobić-bo teraz to nieładnie wygląda.Plus niebardzo mogę sadzić pod płotem-bo mi zrujnują roślinki przy robotach.
wilana 16:22, 27 sty 2017

Aniu przeleciałam przez wszystkie zaległe strony. Dużo zmian u Ciebie. Chciałam zapytać jak robisz sadzonki z pelargonii ale widzę, że dawno je już zrobiłaś, czyli spóźniłam się? Za późno już na to?
Nikita 18:44, 27 sty 2017

Ciepłe kraje w styczniu...SUPER!!!
Od razu widać, że rozpromieniałaś i naładowałaś akumulatory....uśmiech i opaleniznę widać w każdym twoim wpisie.
No i plany wiosenne od razu są !!!
Zana 18:51, 27 sty 2017

AnnaCh napisał(a)

Ania,
Maderę braliśmy pod uwagę, ale odpadła, bo jest zimniejsza jednak niż Kanary, no i kamienie są, a my z Jasiem, on musi mieć "dużą piaskownicę" A poza tym z tego co widziałam na zdjęciach to piękna, zielona wyspa

My już na szczęście "dużej piaskownicy" nie potrzebujemy. Nastwiamy się przede wszystkim na zwiedzanie i łażenie. Jak na ten cel temperatury powinny być optymalne. Ale Twój wypad to dla mnie natchnienie na przyszłoroczne ferie.
AsiaK_Z 19:35, 27 sty 2017

AnnaCh napisał(a)
Asia, Ania, to pokażę coś jeszcze "golszego"

Się cholipa nie załapałam
sylwik69 12:10, 28 sty 2017

Piękne zdjęcia,od razu cieplej się robi na serduszku wspaniale że wypoczęłaś z rodzinką.Pozdrawiam
AnnaCh 00:59, 29 sty 2017

Monika, warto, polecam Mojemu M tak się spodobało, że myśli już o następnych feriach

Asiu, nie wiem czy jak rozpocznę sezon, to mi ich starczy Sezon u mnie taki prawdziwy będzie dopiero od lipca niestety. Wcześniej to tylko coś podłubię i dyspozycje wydam

Karolina, polecam

Mirelka, nie... Leniwie jest, urlopu miałam dwa tygodnie, do pracy idę w poniedziałek, dziś rozebraliśmy w końcu choinkę i ozdoby świąteczne sprzed domu

Jana, bardzo Taki błogostan

Łucjo, odpozdrawiam serdecznie

Kasiu, u mnie ma tata pilnować, powiedziałam, że jak mi choć jeden listek z graba spadnie, albo kawałek cisa się ułamie, to zabiję osobiście tych od ogrodzenia

Ewa,
odcinam kawałek pelaśki i wkładam w ziemię, tyle Czy za późno? Chyba nie, bo ja teraz te co mam, to żeby się zagęszczały od dołu ładnie tnę, a to co utnę znowu wsadzam w ziemię

Magda, plany są, zobaczymy jak z realizacją, ale fakt, że bardzo wypoczęłam, bo jak można nie wypocząć, kiedy Twoim jedynym problemem jest, żeby z plaży na obiad się nie spóźnić A jak się spóźnisz, to trudno... przy basenie hamburger

Aniu, polecam Fuertę ze względu na widoki, zwiedzania jest mniej, ale każdy znajdzie coś dla siebie Jedziecie z jakimś biurem, czy sami?

Asiu, nie ma czego żałować, dwa pączki w kostiumach

Sylwia
, moja rodzinka też jakby bardziej wypoczęta M milszy, obiecał mi wypad na majówkę we dwoje
anabuko1 12:54, 29 sty 2017

No brawo, wspaniale ferie!!Wypoczynek,żmiana od zimy
Ja dopiero w marcu się gdzieś wybieram.
Teraz męczę się z chorobą
pozdrówki zostawiam
frezja 13:59, 29 sty 2017

No, Aniu, super wakacje w środku zimy )