AnnaCh
22:55, 08 mar 2017

Aniu, anbu a jakże
Będzie kulka 
Agnieszko, dziś pewnie trochę przystopują, bo mrozik się pojawił
Aniu, czekam z niecierpliwością na to zielone
Paulina, odpozdrawiam, buziaki
Aniu, pergolowa, u mnie kilka też pożółkło, ale podobno przewiane
Jesienią jak były sadzone to też ciągle padało, później śniegu pełno, teraz pada... wody im chyba dostatek
Sadziłam w rodzimą ziemię, M mi przeglebogryzował z mączką bazaltową, dolomitem, obornikiem i kompostem. Sadząc dałam każdemu w dołek jeszcze dobroci
Toszka, kiedy ja go właśnie już po podcięciu sfociłam
Mówisz, żeby jeszcze go ciachnąć? Już sporo mu obcięłam, od góry i z boków, to co z tyłu wystaje to chyba gałązka innego
Mirella, tak tulipany w doniczkach sobie tak zakopane w ziemi rosną
Nie wsadzałam na stałe, bo nie wiedziałam, czy nie będę robiła jakiejś rewolucji na rabacie
Czosnki główkowate też mam tam w doniczkach
Jak wszystko przekwitnie i uschnie, to wykopię 
Z cisem mi się nie śpieszy, ale widziałam u Nikity na żywo jak szybko przyrasta, ona go tnie, a ten w szybciutko wypuszcza znowu, absolutne zaprzeczenie teorii, że słabo rosną
Jak im dam dobroci, to mam nadzieję, że śmigną

Agnieszko, dziś pewnie trochę przystopują, bo mrozik się pojawił

Aniu, czekam z niecierpliwością na to zielone

Paulina, odpozdrawiam, buziaki

Aniu, pergolowa, u mnie kilka też pożółkło, ale podobno przewiane

Jesienią jak były sadzone to też ciągle padało, później śniegu pełno, teraz pada... wody im chyba dostatek

Sadziłam w rodzimą ziemię, M mi przeglebogryzował z mączką bazaltową, dolomitem, obornikiem i kompostem. Sadząc dałam każdemu w dołek jeszcze dobroci

Toszka, kiedy ja go właśnie już po podcięciu sfociłam

Mówisz, żeby jeszcze go ciachnąć? Już sporo mu obcięłam, od góry i z boków, to co z tyłu wystaje to chyba gałązka innego

Mirella, tak tulipany w doniczkach sobie tak zakopane w ziemi rosną

Z cisem mi się nie śpieszy, ale widziałam u Nikity na żywo jak szybko przyrasta, ona go tnie, a ten w szybciutko wypuszcza znowu, absolutne zaprzeczenie teorii, że słabo rosną