Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

patrycja 21:20, 01 kwi 2017

O napracowałaś się solidnie ale najważniejsze że pogoda dopisała Co do męża z ręką na sercu to prawda.
AnnaCh 00:58, 02 kwi 2017

Kasiu, dziękuję bardzo

Asia, no mus pochwalić, nie? Tyle tyrania...

Martuś, ale ja u Ciebie widzę efekty

Patrycja, pogoda była cudna, moja Maryś stwierdziła, że jej się nasze ferie na Kanarach przypomniały Super było
Margerytka40 08:37, 02 kwi 2017

Aniu czy stipę można już wysadzać do ogrodu?
MirellaB 08:51, 02 kwi 2017

Cisy kolumnowe to dobry pomysł, fajne są. U mnie stoją i czekają na posadzenie

Zana 09:08, 02 kwi 2017

Ha, ha, też tak mam, że ciągle tyran a efekty jakieś niwspółmiernie mizerne do nakładów tyrki. Ale u Ciebie efekty widać i ile sadzonek porobiłaś. U mnie na razie powstaje dziura w ziemi, do efektu droga daleka.
Anda 09:12, 02 kwi 2017

Super pracę wykonałaś Śś śliczna
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
zbigniew_gazda 09:41, 02 kwi 2017

Pozdrawiam Aniu przy niedzieli. Wyczytane wszystko.
09:47, 02 kwi 2017
robota wre juz czuję że wiosna przyszła ...w kosciach

podpowiem przedszkole bukszpanowe posadzać wprost do ziemi bo ładnie i szybko puszcza korzonki ...ale przy przesadzaniu zbyt młodych z donicy część ci wypadnie bo sie nie przyjmą. ( juz to przerabiałam) a jesienia i tak będziesz musieć wszystkie do ziemi wsadzić bo zimy w donicach nie przetrwają.
AgataP 10:12, 02 kwi 2017

Się zawzięłaś na tą pracę
Zdecydowałaś się już na jarząbki czy odwlekasz temat? tak tylko pytam
AnnaCh 12:46, 02 kwi 2017

Asia, ja wszystko z rozsad wsadzam początkiem maja, albo po 15, jeszcze nie chyba

Mirella, mam na tej rabacie pod płotem hicksii i tak pomyślałam o kolejnych ,tym razem kolumnowych, może Wojtki Ale to jeszcze daleko. Musiałabym wyeksmitować jeżówki i na ich miejsce dać cisy, a aktualnie nie mam gdzie iść z tymi jeżówkami, może jesienią

Anula, łączę się z Tobą w bólu, najgorsze jeszcze jest to, że czasu brak, ciągle coś, aktualnie Jasio bardzo źle się czuje i siedzę przy nim ciągle No i wszelkie prace na froncie blokuje mi zaplanowana budowa płotu. Na tarasie też pustka, nie wykończony, nie lubię tam siedzieć, myślałam, żeby jakiś komplet wypoczynkowy kupić, ale po co? Mówiłam mojemu M, żeby przy tynkach obciąć balkon i zrobić zadaszenie, ale nie chciał, teraz czekam na donicę wokół tarasu, obsadzę się trawami, może jakoś będzie intymniej, ale to też przy budowie płotu dopiero.

Ewa, dziękuję bardzo

Zbyszku, ja u Ciebie także na bieżąco, choć się nie odzywam Czekam na Twoją drzewiastą Odpozdrawiam.

Justyna, moje kości też takie coś sugerują
Co do przedszkola, to część siedzi wprost w gruncie, niestety miejsca już mi brakuje, dlatego część poszła do donicy, nie śpieszy mi się niech sobie powoli rosną A na zimę zakopuję takie doniczki

Agata, niby się zdecydowałam, ale szczerze, to się zastanawiam, bo nawet nie mam kiedy ich posadzić Kupię i znowu pół roku będą w doniczce stały, no chyba, że za tydzień znowu będzie taka piękna pogoda, to posadzę.