Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

anna_t 21:22, 03 kwi 2017

jankosia napisał(a)
Hihi, jeszcze Anki różanki metodę liczenia dodaj i będziesz bogata Ona liczy tak:
Jak dostałam kępę tej trawki od koleżanki to mogę ją podzielić na powiedzmy 25-30 sadzonek. Taka jedna sadzonka w sklepie to minimum 5 zl. To ja,właśnie zaoszczędziłam nawet 150 złotych. Jeśli tego samego dnia co dostałaś tą trawkę wydasz 150 złotych na drzewko to tak, jakbyś nie wydała nic

Niezła jest, co?

a ja się zastanawiałam co mnie tak uszy wczoraj piekły
gadzina...
anna_t 21:23, 03 kwi 2017

Ania zrobiłam test twardości wody, wyszło 11 chyba też zmiękczacza potrzebuję?
anna_t 21:27, 03 kwi 2017

jankosia napisał(a)
Oj bidulo kochana Te cisy... W tym roku nie ma lepszych. Byłam oglądałam i: "Pan to klientom wysyła?! Nie reklamują?!" Bo nie mogłam się powstrzymać jak zobaczyłam jego "świeży towar". Także pogarda głośna w imieniu Ogrodowiska była Niech wie

po tym wpisie spróbuję zareklamować swoje.. Ania jak coś to ty swoje też zgłoś, w grupie siła. ja jutro do niego dzwonię
AnnaCh 20:16, 04 kwi 2017

Natka, ja kupiłam w zeszłym roku te duże, mi się podobały, no i niebieskie, wydawało mi się, że fajnie będą wyglądać do czarnych donic Jak dla mnie są ok

Monika, że ja niby na furiatkę wyglądam? Wydaje Ci się
Jam oaza spokoju... Dobra żartowałam, ale w sprawie cisów się nie poddam, tu mam duże dozy cierpliwości, oglądam je codziennie, mówię do nich, głaszczę, jak trzeba podlewam Powiem Ci, że większość jednak wykazuje wolę życia, takiej masakry jak u Anki różanki nie ma
Fakt podmurówki jeszcze mi nikt nie zazdrościł, przynajmniej tego nie mówił, ale powiem Ci więcej, jak zaczęliśmy budowę, to te podmurówki z trzech stron działki już były
Mówisz, że kreatywną księgowość trzeba stosować? To jak nie kupiłam bratków za 10 zł, a za to kupiłam ŚŚ za 9,78 zł, to jeszcze 22 gr zaoszczędziłam

Kamila, obcinałam, bo wyżej miała dużo czarnego. Wcześniej nie cięłam, bo wszędzie była mowa o kwitnieniu forsycji, a te u mnie dopiero zaczynają

Małgosiu, dziękuję bardzo

Martuś, przekonałaś się do bratków?

Kamila, jak oglądam zdjęcia dziewczyn z zachodu, to mi się wydaje, że moja wiosna gdzieś jeszcze śpi, choć nie powiem przez ostatnie dni cieplutkie ładnie wszystko bujnęło, a jeszcze wczoraj padało, to nawet trawnik ruszył

Renia, odpozdrawiam pracusiu

Asia, musimy na kurs do Anki się wybrać, nauczy nas księgować

Kasiu, grunt to dobra, oszczędna gospodyni

Asia

Monika, e tam waciki... Sukienkę jakąś, albo buty się skołuje

Patrycja, prawda?

różAnka, 11 stopni to nie tak źle, u mnie 26 było Powiem Ci, że u mojej koleżanki w Katowicach jest fajna woda, czystą mają łazienkę bez szorowania, a mają 5, więc u Ciebie masakry nie ma To już jak Pani chce?
A co do cisów, to co ja mam reklamować? Jak ja nie mam żadnego dowodu zakupu, wyobrażasz sobie, ja z moim zawodem Moje nie są w takim stanie jak Twoje, może jeden, dwa masakra, a reszta wykazuje wolę życia, dam im szansę
kamila66 22:10, 04 kwi 2017

Aniu u mnie the fairy to równo z forsycją rosła, zresztą sea foam okrywowa także, chodź tą drugą już przycięłam dużo wcześniej i to była dobra decyzja.
AnnaCh 22:14, 04 kwi 2017

Kamila, to u mnie jakoś The Fairy wcześniej niż forsycje
AniMa 08:54, 05 kwi 2017

Na buty albo sukienkę będziesz polować? Przed chwilą się dowiedziałam, że jednak czerwień będzie królować ....chyba kupie sobie pierwszą czerwoną rzecz
AnnaCh 09:08, 05 kwi 2017

Ania, płaszczyk mam czerwony
Ja lubię czerwony Samochód też mam czerwony, chyba się w trendy wpisałam zanim o nich wiedziałam
AniMa 11:17, 05 kwi 2017

Ja tego koloru nie bardzo....ale może przy 40 czas gusta zmienić
kasja83 13:29, 05 kwi 2017

anna_t napisał(a)

a ja się zastanawiałam co mnie tak uszy wczoraj piekły
gadzina...

Uszy może i piekły-ale metoda liczenia świetna