Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 13:33, 05 kwi 2017

To ja przy 40 zamienię czerwony na coś innego

Kasia, grunt to sobie dobrze radzić i M przekonac do oszczędności
Makusia 21:10, 05 kwi 2017

Ania generalnie w odcienie czerwieni uderza Ubranie, look Ale pasuje jej ten kolor!
Rytla 21:40, 05 kwi 2017

Był czas, że dwa czerwone samochody, dziś flota zmieniona, duży srebrny, mały czarny, tylko chusta do noszenia Jó. została mi czerwona kilka sukienek i pościel.
kaz742011 21:48, 05 kwi 2017

A ja w takim razie bardzo niemodna jestem. Nie mam nic czerwonego, ani auta, ani ciucha . Ale mi w czerwonym nieładnie.
olga80 21:55, 05 kwi 2017

jankosia napisał(a)
Hihi, jeszcze Anki różanki metodę liczenia dodaj i będziesz bogata Ona liczy tak:
Jak dostałam kępę tej trawki od koleżanki to mogę ją podzielić na powiedzmy 25-30 sadzonek. Taka jedna sadzonka w sklepie to minimum 5 zl. To ja,właśnie zaoszczędziłam nawet 150 złotych. Jeśli tego samego dnia co dostałaś tą trawkę wydasz 150 złotych na drzewko to tak, jakbyś nie wydała nic

Niezła jest, co?

najważniejsza w życiu jest kreatywna księgowość i jak zaraz lżej na sercu jak tak człowiek sobie wszystko odpowiednio wytłumaczy
AnnaCh 22:29, 05 kwi 2017

Martuś, bo to mój ognisty temperament wychodzi

Kasiu, czerwona pościel... Ja mam jedną czarną A duży samochód też mam srebrny

Kasiu, a próbowałaś? Ja ostatnio bardzo lubię taki miodowy, musztardowy kolor i podobno ładnie mi w nim

Tereniu, mężowi można wytłumaczyć i on też zadowolony jaką to ma zdolną i oszczędną żonę
AnnaCh 22:32, 05 kwi 2017

Zdołałam dziś polatać z siewnikiem i rozsypać nawóz na trawnik i lunęło
A jeszcze zaczęłam ciąć lawendę, po ciemku przy latarni, ale zdążyłam dwie i pół tylko kulki obciachać, wszystkie moje 12 krzaczków żyje
Stipa zaczyna rosnąć, a tulipanki już tuż, tuż, choć z zeszłorocznych tylko Queeny mają więcej pączków, inne same liście...
kaz742011 22:35, 05 kwi 2017

AnnaCh napisał(a)

Kasiu, a próbowałaś? Ja ostatnio bardzo lubię taki miodowy, musztardowy kolor i podobno ładnie mi w nim

Kiedyś tak, ale teraz lubię każdy kolor pod warunkiem że jest czarny. Auto też mam w takim kolorze. Mąż jak kupował to od razu pytał czy czarne, bo przy poprzednim trochę się boczyłam za kolor .
AnnaCh 23:08, 05 kwi 2017

To ja Ci powiem jak ja ostatnio kupowałam samochód i M dzwoni do mnie i mówi tak: Masz wybór: żółty, miętowy albo czerwony Ja mu, że muszę zobaczyć. Pan mi robił zdjęcia, na maila przesyłał, bo M mu mówi, że to dla żony, to kolor ważny
Dostaję te zdjęcia, a tam czerwone są w dwóch odcieniach Dzwonię do M i mówię mu, że chcę ten koralowy, a on: Jaki???!!!
kaz742011 23:15, 05 kwi 2017

Co się chłopu dziwisz. Oni podobno rozróżniają 2 kolory. Ładny i brzydki . Ja przed kupnem samochodu dla mnie musiałam sama osobiście do salonu podjechać. A że opcji miałam kilka to każdy obejrzałam z wierzchu. Na bebechach się nie znam. Mąż jest od tego. Potem jak wybrałam model to nawet sama osobiście umówiłam się na jazdę próbną . Mąż już sam nie wybiera. No chyba że dla siebie. Wtedy ja się nie wtrącam. Ale o zdanie pyta .