Mala_Mi
10:47, 30 kwi 2016

Nie pasuje zestaw.. 6 różnych roślin.. i wszystkie o podobnym pokroju i w kolorze. Z tego obok siebie nie da się nic zrobić.. będzie zawsze mdło. jakbyś tego nie ustawiła. Jak już to pogrupuj i daj pomiędzy coś innego, kontrastowego.. to tak na moje wyczucie.
Nie zgodzę się z Margerytką, że tawuły nie pasują do róż.. pasują, ale ten zestaw nie pasuje do New Down Blady róż z żółtym i pomarańczowym się zawsze będzie gryzł.. przynajmniej w moim odczuciu. j mam te tawuły z pomarańczowymi różami.. i jest super.
To wielka rabata, i jeden RH wygląda w tym towarzystwie taki jak z innej parafii.. dorzuć mu do towarzystwa jeszcze dwa. Kilka azalii.. i obok możesz dać hosty, tam będą pasowały..
Ale przyszłam napisać, że rybki są u mnie.. tresowane do zabrania.. ale nikt nie potrafi ich złapać