Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

BKosimkArt 20:58, 10 kwi 2019

Z uwagi że ostatnio zimnawo było to zrobiłam wreszcie wiszącą "szafkę" nocną jestem zadowolona w miarę z efektu choć żałuję że grubszych sznurków nie użyłam...
Plaster dostałam od taty, poszlifowałam, zaolejowałam rzepakowym z kuchni i wywierciłam dziury...
Aurelllia 20:59, 10 kwi 2019

Czaderskie te półki
BKosimkArt 20:59, 10 kwi 2019

BKosimkArt 21:02, 10 kwi 2019

Aurelllia napisał(a)
Czaderskie te półki

Dzięki Aurelio,
Docelowo będzie wisiało w sypialni z mojej strony łóżka, na kubek, telefon czy okulary...
sylwik69 21:15, 10 kwi 2019

Ty to jesteś niesamowita! ciężko za Tobą nadążyć i zawsze jakieś nowinki...miałam kiedyś taką białą makramę,wisiała przed wejściem do domu...ale Twoja wymiata
A rzeżby męża to już wyższa półka!!! ma talent! przepiękne jesteście jak dwie połówki tego samego pomarańcza
Milka 06:55, 11 kwi 2019

Basiu, ależ dobraliście się z mężem
Stoliki bomba, nie konwecjonalne, w necie majątek by za nie zapłacili.
A rzeźny super, wystawiaj w ogrodzie, wielka kolekcja, oryginalne bardzo, tę kobietę to bym odkupiła i jeszcze pewnie z 2, może chcecie sprzedać???
BKosimkArt 07:30, 11 kwi 2019

sylwik69 napisał(a)
Ty to jesteś niesamowita! ciężko za Tobą nadążyć i zawsze jakieś nowinki...miałam kiedyś taką białą makramę,wisiała przed wejściem do domu...ale Twoja wymiata
A rzeżby męża to już wyższa półka!!! ma talent! przepiękne jesteście jak dwie połówki tego samego pomarańcza

Ja już tych makram mam sporo w domu, spodobało mi się plecenie
To bardzo miłe co piszesz i z pomarańczą to prawda
BKosimkArt 07:38, 11 kwi 2019

Milka napisał(a)
Basiu, ależ dobraliście się z mężem
Stoliki bomba, nie konwecjonalne, w necie majątek by za nie zapłacili.
A rzeźny super, wystawiaj w ogrodzie, wielka kolekcja, oryginalne bardzo, tę kobietę to bym odkupiła i jeszcze pewnie z 2, może chcecie sprzedać???

Wiesz, z tym sprzedawaniem w necie to nie jest tak kolorowo, próbowałam różne rzeczy sprzedawać ale tego jest tak dużo, że ciężko się przebić. Często ludzie krzyczą że za drogo. Rękodzieło to ciężki kawałek chleba. Odpuściłam i robię wyłącznie dla siebie lub na prezent.
Do rzeźb mamy sentyment więc raczej nie na sprzedaż ale bardzo się cieszę, że się tak podobają. Może kiedyś, jak będzie więcej czasu na nudzenie się, namówię eMa żeby coś wyrzeźbił nowego, zwłaszcza że widzę jak dotyka drewna, jak go to cieszy...
Milka 08:05, 11 kwi 2019

Koniecznie namawiaj
No tak, w necie sprzedać....ja chciałąm trawy sprzedać, ogromne kępy, warte ceny, a nie kilka ździebeł za 20 zł i nic, chętnych brak, za darmo kazdy chce
Ja też rękodzieło sobie i bliskim
mrokasia 08:41, 11 kwi 2019

Basiu, Wy oboje z mężem macie złote ręce .
A tego pana to bym baaaardzo chętnie przygarnęła, urzekł mnie po prostu...

BKosimkArt napisał(a)