Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hortensjada

Hortensjada

frezja 16:26, 17 lip 2016

bozga napisał(a)

Chciałabym dostać ale sponsora nie mam Nie wytrzymałam i kupiłam na raty, bo już od 2 lat próbowałam zebrać ale zawsze były pilniejsze wydatki. Poza fotkami zależało mi też na filmowaniu a ten jest po tym względem jak na swój przedział cenowy rewelacyjny ( 4K ). Moim wielkim marzeniem jest zamieszczenie filmiku na You Tube mojego ogrodu w wersji białej i później różowej( chodzi o etapy przebarwiania się hortensji). Za 2 tygodnie zaczynam urlop a teraz pilnie się uczę, żeby mi ręka nie drżała ( aparat teraz się ładuje- w sensie dosłownym oczywiście ) Szukam też odpowiedniej ścieżki dźwiękowej bo będę milczeć ( mój niewyparzony język mógłby zepsuć cały efekt ) Panasonic G7

W takim razie powodzenia w realizacji planów, miłego urlopowania i przyjemności z pstrykania
wrobelki 16:45, 17 lip 2016

Z niecierpliwością czekam na filmik
Ewa777 16:54, 17 lip 2016

Z zazdrością patrzę na Twoje kwitnące hortensje Moje wszystkie jeszcze w pąkach Jestem ciekawa kwitnienia Diamantino, bo to zakup tegoroczny

Liczę, że wrzucisz nam linka do filmików, które stworzysz. Bardzo chętnie obejrzę Dobry pomysł
ewsyg 17:24, 17 lip 2016

Witaj Bożenko. Gratuluję zdolnych dzieci. Wydaje mi się, że poszły w ślady mamusi. Oj, boskie masz te hortensje, cały ogród jest cudny. Są też róże, jeżówki i inne byliny . Jakoś wcześniej ich nie dostrzegałam. Cudne miejsce na ziemi stworzyłaś. Kiedyś, gdzieś przeczytałam, że kwiaty to uśmiechy Pana Boga. Jak to dobrze, że on się tak często uśmiecha. Pozdrawiam Bożenko
bozga 19:17, 17 lip 2016

Dzięki za odwiedziny, teraz mam chwilę przerwy w prasowaniu,daleko mi do pedantki ale niestety większości rzeczy nie da rady nosić bez tej paskudnej czynności. Jeszcze 2 tury ( mierzone koniecznością dolania wody do parownika) i odzyskam wolność
Oczywiście jak dziecko bawię się aparatem

Róże giną wizualnie w moim ogrodzie, faktem jest też, że mam je bardzo malutkie
Te jeszcze kwitną

Kristallperle

Dla kontrastu Ascot

Różowa i czerwona The Fairy

Wracam czynić matczyne powinności
Flower1 19:30, 17 lip 2016

Cudne różyczki. Widzę że spektakl hortensjowy się zaczyna Bożenko wiesz że jestem zakochana w Twoim ogrodzie
MirellaB 20:11, 17 lip 2016

Tą komnata hortensja super

Mam pytanie jaka wysoka rośnie u Ciebie hortensja Bobo?

Kolorowa jeżówka to Cheyenne Spirit u mnie cała żółta
katel 20:33, 17 lip 2016

Ćwicz Bożenko a ja z niecierpliwością czekam na film .
bozga 20:44, 17 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Tą komnata hortensja super

Mam pytanie jaka wysoka rośnie u Ciebie hortensja Bobo?

Kolorowa jeżówka to Cheyenne Spirit u mnie cała żółta

Dzięki za rozpoznanie jeżówki ale i tak nie daje mi spokoju jak to jest zrobione

Bobo u mnie ma max 40 cm wysokości (pokazana od tyłu, żeby nie wyłazić z aparatem na ulicę)

Podobnej wysokości jest Sundae Fraise
Pluszakowa 21:37, 17 lip 2016

bozga napisał(a)

Chciałabym dostać ale sponsora nie mam Nie wytrzymałam i kupiłam na raty, bo już od 2 lat próbowałam zebrać ale zawsze były pilniejsze wydatki. Poza fotkami zależało mi też na filmowaniu a ten jest po tym względem jak na swój przedział cenowy rewelacyjny ( 4K ). Moim wielkim marzeniem jest zamieszczenie filmiku na You Tube mojego ogrodu w wersji białej i później różowej( chodzi o etapy przebarwiania się hortensji). Za 2 tygodnie zaczynam urlop a teraz pilnie się uczę, żeby mi ręka nie drżała ( aparat teraz się ładuje- w sensie dosłownym oczywiście ) Szukam też odpowiedniej ścieżki dźwiękowej bo będę milczeć ( mój niewyparzony język mógłby zepsuć cały efekt ) Panasonic G7

No to czekamy teraz będzie wersja kinowa naszego serialu

Co do trzęsienia ręki, to jest taki stary trik żeby trzymać kamerę przez ręcznik. Możesz spróbować i zweryfikować.