Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jest ten kawałek ogrodu

Mój jest ten kawałek ogrodu

aga_podlasie 15:12, 28 cze 2016

Nie mam tabliczek, to po prostu miłość
A tak na poważnie, to nie mam aż tak dużo tych róż, da się zapamiętać. To prawie tak jak z imionami dzieci
Karol99 15:23, 28 cze 2016

Masz cudowne róże.
marzena_p 15:31, 28 cze 2016

Dziś padał deszczyk więc wybrałam się do Lasbudu zobaczyć czy nie ma wyprzedaży. Kupiłam trzy małe rozplenice ,a przy drzwiach stały białe floksy i skusiłam się na nie. Pachniało mi całą drogę.
aga_podlasie 16:15, 28 cze 2016

Karol99 napisał(a)
Masz cudowne róże.

Dzięki
aga_podlasie 16:20, 28 cze 2016

marzena_perkowska napisał(a)
Dziś padał deszczyk więc wybrałam się do Lasbudu zobaczyć czy nie ma wyprzedaży. Kupiłam trzy małe rozplenice ,a przy drzwiach stały białe floksy i skusiłam się na nie. Pachniało mi całą drogę.

A mają wyprzedaż?
Zapach floksów = zapach dzieciństwa U mnie jeszcze nie kwitną.
marzena_p 16:28, 28 cze 2016

Nie ma wyprzedaży. W Auchan na hetmańskiej wyprzedawali rośliny , ale nic ciekawego.
UlaB 20:42, 28 cze 2016

aga_podlasie napisał(a)

A mają wyprzedaż?
Zapach floksów = zapach dzieciństwa U mnie jeszcze nie kwitną.

a u mnei tak i nawet te z "pampersa" z auchana są najszybsze
róże mam rozbuchane - i te starsze i te nówki, część juz przekwita, ale np. Aloha i Pomponella dopiero zaczynają - ogólnie mam busz do potęgi
Wszystkie nowe które sie przyjeły bardzo mi sie podobają. Jedna róża nn z naszych zakupów na all... wygląda mi na Heidi Klum - czyli mimo ze ta z metką mi padła to chyba ją jednak mam Minerva zakwitła jak szalona, tak samo Rhapsody, Bailando - jestem nimi zachwycona. Edenka w tym roku cudowna, tak samo MW, Pilgrim - ogolnie róże szaleją, ale niestety niektore juz chorują - wróce to czeka je kolejny oprysk.

do Lasbudu wiecej nie jezdze - bylam tydzien temu - nie pytajcie ile jeszcze upchałam bylin w moim mikroogrodzie No i dokupilam jednak miskanty.

Jesli myslicie o wyprzedazy to raczej nie w czerwcu - obstawiam raczej wrzesien/pazdziernik, jak na Berlinga (ale najlepiej zapytac u nich na miejscu)

pozdrawiam
marzena_p 22:32, 28 cze 2016

Buszu jest w ogrodzie okropny
aga_podlasie 15:30, 29 cze 2016

UlaB napisał(a)

a u mnei tak i nawet te z "pampersa" z auchana są najszybsze
róże mam rozbuchane - i te starsze i te nówki, część juz przekwita, ale np. Aloha i Pomponella dopiero zaczynają - ogólnie mam busz do potęgi
Wszystkie nowe które sie przyjeły bardzo mi sie podobają. Jedna róża nn z naszych zakupów na all... wygląda mi na Heidi Klum - czyli mimo ze ta z metką mi padła to chyba ją jednak mam Minerva zakwitła jak szalona, tak samo Rhapsody, Bailando - jestem nimi zachwycona. Edenka w tym roku cudowna, tak samo MW, Pilgrim - ogolnie róże szaleją, ale niestety niektore juz chorują - wróce to czeka je kolejny oprysk.

do Lasbudu wiecej nie jezdze - bylam tydzien temu - nie pytajcie ile jeszcze upchałam bylin w moim mikroogrodzie No i dokupilam jednak miskanty.

Jesli myslicie o wyprzedazy to raczej nie w czerwcu - obstawiam raczej wrzesien/pazdziernik, jak na Berlinga (ale najlepiej zapytac u nich na miejscu)

pozdrawiam

Z róż jestem bardzo zadowolona w tym roku, chociaż już widzę na niektórych plamistość. Niczym nie pryskałam. A Ty czym?
Na zakupy niedługo muszę się wybrać, chociaż niczego konkretnego na razie nie potrzebuję. Ale może coś wpadnie w oko
aga_podlasie 15:32, 29 cze 2016

marzena_perkowska napisał(a)
Buszu jest w ogrodzie okropny

Faktycznie busz. A to żółte to maczek kalifornijski?