Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 13:14, 28 lip 2017

Dziewczyny, zdjęcie było i nie ma, jak ogarnę to obiecuję wstawić porównanie, nic szczególnego oprócz góry śmieci na nim nie było, no może oprócz tego garażu w basenie Basen na razie będzie stał, więc myślę że zdążę posprzątać i pokażę Wam jak się BLASZAK kąpie
zoja 13:15, 28 lip 2017

Iwonka musi się rozpogodzić skoro tropikalne temperatury zapowiadają
u mnie we wtorek ma być 36 stopni!
iwka 13:15, 28 lip 2017

dominika_ napisał(a)

U mnie drugi sezon teraz, niedzielona bo i nie ma z czego. Może jeszcze pokaże na co ją stać.
ja chyba dokupię jeszcze
iwka 13:17, 28 lip 2017

zoja napisał(a)
Iwonka musi się rozpogodzić skoro tropikalne temperatury zapowiadają
u mnie we wtorek ma być 36 stopni!
no właśnie, u mnie też tydzień będzie upalnie, a jak urlop zacznę to pogoda się zepsuje
iwka 13:21, 28 lip 2017

kasja83 napisał(a)

To ja Cię będę śledzić z tymi cięciami rozchodników-krzycz jakby co
Tak-Green Jewel.
dobra, będę się drzeć, tylko wcześniej bedę krzyczeć jak to zrobić
GJ tak do 60 chyba dorastają, zerknę ile mają bo wczoraj zapomniałam, mi one się podobają na początku kwitnienia, później tak sobie. Mam trochę siewek z ubiegłego roku, jedna nawet ma pąka, zobaczymy co wyrosło
iwka 13:23, 28 lip 2017

amelia_b napisał(a)
jak mi się pracować nie chce
hihi i jak z dzisiejszym dniem, tylko tak sobie dumam, że ich 4 ja jedna ...
iwka 13:29, 28 lip 2017

Gardener27 napisał(a)
Kurczę szorowanie garażu w basenie mnie ominęło, no nic innym razem

Berberysów Maria już się dawno pozbyłem, za bardzo mnie denerwowały.

Trawiszcza zacne, kolorystyka rabat też, nie narzekaj !
Kurcze, podoba mi się ta Maria ale same problemy z nią, rośnie u mnie na słońcu i nigdy jej nie przypalało, ale ten grzyb co roku ją niszczy.

Przemo, Ty futrzaku, ładnie Ci w tej koszulce
iwka 13:36, 28 lip 2017

Toszka napisał(a)

Hortkom pogroź siekierą Zazwyczaj pomaga
3 Lata stała mi w miejscu VF. Taki cienkopalczasty pająk rozklapciany na ziemi.
Cięłam ją wiosną z Anką_ i zapowiedziałam, że jak w tym roku znowu taki pokrak to Ance oddam...No i co? Cud! Wypuściła mocne, grubaśne gałązki i kwiaty ma jak sagany.
Nie wiem, może Ani się wystraszyła

A tak na poważnie - u mnie pomogło przemieszanie ziemi naokoło z obornikiem i drobniutką korą.
haha Anią straszysz nagadam w takim razie swojej a teraz jeszcze można dodać jej dobroci czy wiosną ?

Jeszcze mam jedno pytanie do Ciebie, posadziłam u mamy kilka hortensji i rozplenic i one od kwietnia nie ruszyły o centymetr, o co chodzi, wszystko ładnie rosnie a te stoją jak zaklęte, przyznam że czegoś takiego nie widziałam. W rozplenicach znalazłam kilka slimaków. Hortki to nawet pączków nie zawiązały. Może je wykopać i zobaczyć co z korzeniami się dzieje, ale nie usychają, kolor zielony, tylko w miejscu stoją, zero wzrostu.
iwka 13:38, 28 lip 2017

anka_ napisał(a)
No.... że dzieci mną straszą to wiedziałam, ale że hortki zaczeli....
Ania, zaraz będziemy wszystko Tobą straszyć masz dobry sprzęt, i te różki, i ząbki można się bać
iwka 13:38, 28 lip 2017

anna_t napisał(a)
Nie widzialam, też tyram na różance i nie spojrzałam w tel :/ ale opis Toszki daje do myślenia
hihi różanka wyczyszczona ?