Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 10:56, 01 lip 2015

Kawa napisał(a)
kulka tujowa no cóż
tragicznie nie jest
ale szału nie ma i dupy nie urywa
cmok

Jak fajnie, że już jesteś!
lorka 10:56, 01 lip 2015

tez mam dzis gorszy dzien hehe
no ale trudno zaraz sie kawy napije i ide do łopaty
iwka wywal że tą tuje i jak bedziesz miala jakies srodki to kup sobie cos ekstra,
bo bedziesz tak łazić i łazic i nigdy cie to nie zadowoli do konca.

mam ochotę czasami walnąć mojego w łeb, bo jego gledzenia mam dosc.. zaden moj pomysł nie jest ok.. i nawet jak mu sie w koncu spodoba, to w zyciu tego nie przyzna.. wrrr
i zero rabatek tylko trawnik... łąskawie moge cos sadzic na szerokosci 110 cm dookoła trawnika.. kazdy centymetr dodatkowy to jest awantura wrr.. no to sobie pogadalam.. ide na kawe hehe
iwka 10:58, 01 lip 2015

rzulieta napisał(a)
Dobrze Was dziewczyny rozumiem. Ja mam dziś taki gorszy dzień.

A Ty Rzulietko zrób sobie coś dzisiaj dla siebie, fajne masz plany, chociaż czasami gorszy dzień nie ma nic wspólnego z ogrodem

Przypomniała mi się historia mojego gorszego dnia z ubiegłego roku. Przyjechałam z pracy jakaś wypruta, po drodze kupiłam córce neonowe szminki, takie żarówy i pomalowałyśmy sobie usta, ja na różowo, córka na żółto. Do córki przyszła koleżanka więc bawiły sie razem, ja poszłam zagrabiać skoszoną trawę na drugi koniec działki.
Upał jak cholera, ja kuso ubrana z grabiami w ręku i z tym różem na ustach, o którym de facto zapomniałam. Przychodzi sąsiad, rozkręca sie rozmowa, jakies uśmieszki, żarty myślę o co chodzi ... . Przyszłam do domu spocona, cała w kurzu a córka mówi: mamo ale ta szminka długo się Ci trzyma na ustach.
No myslałam, że normalnie pęknę ze śmiechu. Potem aż wstyd mi było sąsiada mijać, pomyślał sobie baba do zagrabiania pola usta maluje
iwka 11:00, 01 lip 2015

dziewczyny dobrze, że trafiłam tutaj, ja normalnie Was kofffam
gabriela_kra... 11:13, 01 lip 2015

Oj Iwka - Ty to jesteś boska

Już Cię widzę w tej różowej szmince hahahaha

Buziam :*
Kawa 11:55, 01 lip 2015

no
lorka ma racje
jak masz chodzić i się krzywić na jej idok to wywal bo brzydko Ci będzie ze skrzywionym ryjkiem (bo w końcu Ci tak zostanie)
Agatek 12:36, 01 lip 2015

Dziewczyny ileż słów prawdy napisałyście
Mirka 12:37, 01 lip 2015

Niemożliwe ogrodniczki super że cię Iwka znalazłam Może wrzuć buźkę co by wiedzieć z kim się rozmawia
Iwcia 12:49, 01 lip 2015

Nie!!! żaba is the best
iwka 12:51, 01 lip 2015

Mirka napisał(a)
Niemożliwe ogrodniczki super że cię Iwka znalazłam Może wrzuć buźkę co by wiedzieć z kim się rozmawia

Mireczko kochana, przecież na avatarku cała ja

coś pomyślę