Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 09:16, 02 lip 2015

Juzia napisał(a)
Dobre z tym różem

Wczoraj nie wytrzymałam i musiałam przeszukać pół domu, aby je odnaleźć

Miałyśmy z córką znowu radochę na maksa Dzisiaj juz mi zapowiedziała, że robimy powtórkę
iwka 09:24, 02 lip 2015

Mirka napisał(a)
Mam nadzieję że żaden eM tego nie czyta

Mój na pewno nie

Iwcia 09:40, 02 lip 2015

Mojemu też raczej ta lektura nie grozi. Co my się kobitki musimy nakombinować to szok. Normalnie wojna podjazdowa. Kiedyś widziałam taki skecz jak to kobitka kryła nową bluzkę przed mężem. A my kryjemy rośliny. Normalnie jakieś dziwne jesteśmy.
lorka 10:05, 02 lip 2015

ja roślin nie musze kryć, bo moj i tak nie widzi.. nawet jak mi teraz dwa grujeczniki w doniczce oparte o dom czekają, to musiałam palcem pokazac hehe, z resztą rośliny kupuje za 'swoje' ( zamiast kosmetyków i innych pierdół haha) więc go nie boli.. a on nawet wiecej wydaje.. ja kupuje często, ale male sadzoneczki za 100 zł mam duużo roślin.. ostatnio wyslalam go po kwaśną ziemie , to znowu koreanke za 100 przywiózł.. już go od nienormlanych zwymyślałam, bo nie ma gdzie tego sadzić hihi..
ale wczoraj doszlismy do porozumienia i od razu nam sie przyjemniej zrobiło..

ale czytałam gdzies,ze jednym ze stresogennych czyników w związkach jest budowa/urządzanie domu.. nawet do rozwodów dochodzi jesli się to przedłuża.. i już nawet nie chodzi o gusta tylko o probe dominacji.. mysle ,ze urządzanie ogrodu można też do tego podciągnąć jako część włości hehe.
a z tego co czytam na O panowie mają podobne gusta..zero smierdzących kolorowych kwiatków( to domena większości pań) tylko zielone i boisko hihihi no i masz babo placek
Iwcia 10:16, 02 lip 2015

Lorka toż to normalnie skarb na dwóch nogach
iwka 10:30, 02 lip 2015

lorka napisał(a)

ale czytałam gdzies,ze jednym ze stresogennych czyników w związkach jest budowa/urządzanie domu.. nawet do rozwodów dochodzi jesli się to przedłuża.. i już nawet nie chodzi o gusta tylko o probe dominacji.. mysle ,ze urządzanie ogrodu można też do tego podciągnąć jako część włości hehe.
a z tego co czytam na O panowie mają podobne gusta..zero smierdzących kolorowych kwiatków( to domena większości pań) tylko zielone i boisko hihihi no i masz babo placek

no to wszystko już jasne
iwka 10:32, 02 lip 2015

A teraz trochę ogrodowo:

iwka 10:37, 02 lip 2015

Kupiłam chyba w kwietniu za taniochę trzy graby i nadal siedzą w doniczkach, wyglądają jak bidulki, a ja nadal nie wiem co z nimi zrobić, może coś doradzicie

dodatkowo siedzi na nich jakieś paskudztwo

kasia_w 10:40, 02 lip 2015

jaka ładna klateczka w tle
iwka 10:40, 02 lip 2015

i zakochana jestem w tawułce, dopiero jak zobaczyłam ją u Marty Zielonej kapnęłam się, że też ją mam, wcześniej przechodziłam obojętnie, jakoś nie wzbudzała większych zachwytów. Będą kolejne zakupy