Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Mirka 18:52, 01 lip 2015

Kasya napisał(a)

zielonym do dołu
Hahaha dobre
kachat 19:03, 01 lip 2015

U mnie jest chyba jeszcze gorzej, bo się muszę tłumaczyć z roślin, które sama rozmnożyłam - rozsadzam je w różnych miejscach, i jak podrosną robią się na tyle widoczne, że nagle stają się dostrzegalne dla reszty rodziny. No i wtedy weź się tłumacz, że one cały czas tu były, że rozmnożone, a nie ze sklepu itd.

Historia ze szminką cudna, pewnie i sąsiadowi poprawiłaś humor na resztę dnia
amelia_b 20:54, 01 lip 2015

dziewczyny lecicie jak burza, nadrobić nie mogę musze dzis wieczór zarwać
sylwia_slomc... 22:38, 01 lip 2015

Pięknie masz, podziwiam za odwagę zmian całkowitych, nie wiem czy zdecydowałabym się zaczynać od nowa u siebie, no ale u mnie trochę inaczej cała sprawa wygląda - też przerabiam, ale nie po sobie.
amelia_b 23:26, 01 lip 2015

Uff nadrobiłam, ja to lubię was czytać bo nie gadacie głupot tylko mądre rzeczy,takie ludzkie i myślę że 2/3 osób myśli tak samo,chodź ja tego nie wymyśliłam. To wszystko działa jak jedna wielka zbiorowa terapia, człowiek siada i czyta to o różowych usteczkach to o grzybkach i się śmieje sam do siebie
Kawa 08:01, 02 lip 2015

dzień dobry
iwka 08:41, 02 lip 2015

amelia_b napisał(a)
Humory dziś nieźle macie dziewczyny tzn z łopatą nie podchodz, u mnie jest tak samo, też się czasem zastanawiam po co się męczyć.

Dzisiaj już jest lepiej tylko M mnie z rana wkurzył, co ja się z nim mam, no jakiś niereformowalny. Za to pojechałam skoro świt i kupiłam sobie drabinę

iwka 08:46, 02 lip 2015

lorka napisał(a)
żaba jest taka,że jak ją widze to od razu mam rogala na buzi.. trzeba wyluzować ..
ja jak sie z moim zapętle, to mowie tak..
jesu chłopie o co my się kłocimy o 10 cm trawnika? dzieci mamy zdrowe, dom, kawałek ziemi, żyjemy sobie spoko.. i jakos nam przechodzi i ustępujemy.. do nastepnego razu hihihi

wiesz co, ja to samo powtarzam ale mój uparciuch, więc odpuściłam, ja robię swoje a eM swoje i tak sobie nie wchodzimy w drogę, w ogrodzie przynajmniej
iwka 09:01, 02 lip 2015

Agatek napisał(a)
Ja mogę sadzić, byle było zielone na kwiatki najlepiej abym wydzieliła sobie kawałek taki 10 x 10 cm najlepiej szał

Kawa napisał(a)
mój małż to pyta casem czy coś kupiłam. a ja na to nieeeeee
nie no wiesz na promocji było, bo wyprzedaż taaaaaanie no mówię ci

ale i tak zawsze kończy aaaa ogródek to twoja sprawa ja się nie wtrącam

Iwcia napisał(a)
A mojemu szkoda każdego grosza na rośliny buuuu. To okres przejściowy, bo zbiera na autko ale jak ją to przeżyje?

Joaska napisał(a)

Bo nie trzeba mówić że się kupuje, tylko umiejętnie roślinki po zakupie kamuflować

kachat napisał(a)
U mnie jest chyba jeszcze gorzej, bo się muszę tłumaczyć z roślin, które sama rozmnożyłam - rozsadzam je w różnych miejscach, i jak podrosną robią się na tyle widoczne, że nagle stają się dostrzegalne dla reszty rodziny. No i wtedy weź się tłumacz, że one cały czas tu były, że rozmnożone, a nie ze sklepu itd.

Historia ze szminką cudna, pewnie i sąsiadowi poprawiłaś humor na resztę dnia

Mój nigdy nie wie, że coś kupiłam, chyba że kurier wpadnie na niego, albo do auta sie dorwie zanim rozpakuję Po posadzeniu zauważa dopiero i to z dużym opóźnieniem.
Nie chwaliłam się Wam jeszcze ale ostatnio wyciapałam starego, brzydkiego jałowca, a było to dobrych kilka dni i jeszcze nie kapnął się Taki bystrzaka

iwka 09:13, 02 lip 2015

amelia_b napisał(a)
Uff nadrobiłam, ja to lubię was czytać bo nie gadacie głupot tylko mądre rzeczy,takie ludzkie i myślę że 2/3 osób myśli tak samo,chodź ja tego nie wymyśliłam. To wszystko działa jak jedna wielka zbiorowa terapia, człowiek siada i czyta to o różowych usteczkach to o grzybkach i się śmieje sam do siebie

Ja ogrodowisko traktuję właśnie jak przewodnik ogrodowy i dobrą księżkę, którą można sobie poczytać w wolnej chwili. I dowiesz się nie tylko jakie rośliny pasują do siebie i jaką glebę lubią, ale również trochę życiowych spraw i dylematów, i potem zastanawiasz się nad sobą