Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Kawa 13:32, 11 maj 2016

moja w drugiej i jakoś szału nie ma
a co dalej
mój w drugiej ale gimnazjum i teraz ma jakieś nniechciejstwo do nauki ogólnie
tłumaczę sobie że to taki wiek
Makao_J 13:39, 11 maj 2016

Masakra z tą nauką. I moje dzieciaki nie siedzą w tygodniu przed kompem. Tylko w weekend dostają pozwolenie w przerwie między nauką. Inaczej mogłabym zwalić tą niechęć na ogłupienie internetowe.
Gdyby to tylko teraz się stało to wina poszłaby na pogodę podwórkową ale to trwa cały rok
anbu 13:44, 11 maj 2016

A moim to się dopiero nie kce Też ciągle słyszę pytanie o wakacje
Shemsi 17:48, 11 maj 2016

Nadrobiłam i co widzę? Tulipków morze, kolory jakie kto sobie życzy, bombeczka. Demolka na całego i miejsce na nowe rabatki się czaruje. No, no, ile to się może wydarzyć, jak człowiek na chwilę zniknie
Monka 20:34, 11 maj 2016

Iwk4 napisał(a)
Fajna umowa z telefonem. Mój synek nigdy by się nie przyznał. Gromy latają, jak zaglądam do e- dziennika Nie lubię tego, bo na czepialską wyglądam.
Do mnie paczka pocztą przyszła na drugi dzień. Roelinki nawet nie poczuły zmiany ogrodu

Ja jak poszłam na wywiadówkę do klasy maturalnej mojej córki parę lat temu , to wychowawczyni sprzedała taki patent, :jak siada do e-dziennika swojego syna to najpierw wchodzi na Pudelka i wtedy ma większy dystans
Toszka 21:26, 11 maj 2016

odkąd mojemu dziecku zapodałam pewną obrazową motywację, to zaczął się uczyć. Sam!(z moją motywacją)
AnnaCh 22:44, 11 maj 2016

Toszka, a co to za motywacja? Może innym też pomoże?
Toszka 12:00, 12 maj 2016

a to żadna tajemnica... motywacja z życia wzięta. Lepiej działa, jesli jest okazja zaprezentować w realu.
Otóż wyjaśniłam mojemu dziecku, że teraz ma dobrze się uczyć by dostać się do dobrej szkoły, a potem iść na dobre studia, po to by znalazł dobrze płatną pracę... przy okazji ciekawą
A to wszystko po to, aby móc wynająć kogoś w przyszłości, kto będzie nam (rodzicom) zmieniać pampersy. W przeciwnym razie będzie musiał sam to robić
JoannaDe 12:11, 12 maj 2016

Tocha, padłam !!

W życiu bym o takiej motywacji nie pomyślała. Boska jesteś
iwka 12:16, 12 maj 2016

Muszę i ja na swojej to wypróbować, ale kto wie czy zadziała, znając ją to wymyśli coś innego