Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Kawa 08:45, 11 maj 2016

hej Iwonka
macham środowo
iwka 08:57, 11 maj 2016

katiaxx napisał(a)

ja to już w ogóle nie liczę że poczta coś dostarczy na następny dzień, rekordem było jak wysłałam rośliny do kogoś i szły z 4-5 dni - bo kurier jakiś młody i się gubił - perowskia zgniła
Poruszyłam trochę temat na poczcie, ale Pani w sumie nic konkretnego nie powiedziała, tyle że powinno na jutro dojść. Już postanowiłam, że jak nie dotrze w terminie to będę składała reklamację, nie po to płaci się więcej za wysyłkę, skoro i tak dostarczają jak im się chce
iwka 08:58, 11 maj 2016

inag napisał(a)

Dodaj do tego jeszcze jakieś nowości które napotkasz po drodze i nie zdołasz się oprzeć pokusie
to prawda, ja strasznie uległa jestem w tej kwestii
iwka 09:04, 11 maj 2016

kasja83 napisał(a)

No słabo jak się ma sąsiada z zapuszczoną działką-niby wolność Tomku w swoim domku,ale w dobrym tonie jest nie trzymać chwastowiska itd u siebie, bo wiadomo, że dziadostwo rozłazi się wszędzie!
to taka dziwna sytuacja, właścicielem był starszy pan, zmarł kilka lat temu, prawdopodobnie właścicielami są teraz osoby które się nim pod koniec "opiekowały", jak kiedyś mąż spytał czy coś będą tam robić to burknęli, że drzewa im nie przeszkadzają, a jak nam coś przeszkadza to możemy sobie wyciąć, o i tyle I tak jak koszę, czy odśnieżam przedpłocie to i tam od razu przelecę ale niesmak pozostaje, tym bardziej że mieszkają kilka domów dalej.
iwka 09:05, 11 maj 2016

Kawa napisał(a)
hej Iwonka
macham środowo
hej jakiś ciężki ten środek tygodnia z rana
babka 09:13, 11 maj 2016

Tematy pocztowe mnie przerażają, nie straszcie że tak długo paczki idą bo sie zestresuję.
Ciężka ta środa coś, wszystko irytuje i najchętniej poszłabym sobie do domu
amelia_b 09:14, 11 maj 2016

iwka napisał(a)
hej jakiś ciężki ten środek tygodnia z rana
No okropny,ja znowu jadę z małą na kontrolę ortopedyczną,jak ja nie lubię jeździć do tego szpitala,na samą myśl mi się w środku wszystko wywraca, od razu mi się przypomina jak 5 tygodni leżała przywiązana do wyciągu.jeszcze dziś pochmurno,pewnie zaraz będzie padać
Mixtoorka 09:54, 11 maj 2016

iwka napisał(a)
mój był wczoraj już nie do zniesienia a moja mądra córeczka położyła się na trawie i po jakimś czasie przychodzi do domu i krzyczy: mamo chcesz zobaczyć bałwana? w nagrodę czyściła getry i bluzę

cudowne dzieciństwo
iwka 10:07, 11 maj 2016

Mixtoorka napisał(a)

cudowne dzieciństwo

mam z nią taką umowę, że jak dostanie gorszą ocenę to na tydzień oddaje mi telefon i wczoraj pytam co dostała z klasówki, pani oczywiście nie sprawdziła rano jedziemy do szkoły a ona mi wypala: mamo bo wiesz, ja wczoraj Ciebie okłamałam, przepraszam ale chciałam mieć jeden wieczór dłużej telefon, powiedziała: do zobaczenia telefoniku za tydzień i mi oddała
iwka 10:08, 11 maj 2016

amelia_b napisał(a)
No okropny,ja znowu jadę z małą na kontrolę ortopedyczną,jak ja nie lubię jeździć do tego szpitala,na samą myśl mi się w środku wszystko wywraca, od razu mi się przypomina jak 5 tygodni leżała przywiązana do wyciągu.jeszcze dziś pochmurno,pewnie zaraz będzie padać
trzymam kciuki, dobrze będzie