Poruszyłam trochę temat na poczcie, ale Pani w sumie nic konkretnego nie powiedziała, tyle że powinno na jutro dojść. Już postanowiłam, że jak nie dotrze w terminie to będę składała reklamację, nie po to płaci się więcej za wysyłkę, skoro i tak dostarczają jak im się chce
to taka dziwna sytuacja, właścicielem był starszy pan, zmarł kilka lat temu, prawdopodobnie właścicielami są teraz osoby które się nim pod koniec "opiekowały", jak kiedyś mąż spytał czy coś będą tam robić to burknęli, że drzewa im nie przeszkadzają, a jak nam coś przeszkadza to możemy sobie wyciąć, o i tyle I tak jak koszę, czy odśnieżam przedpłocie to i tam od razu przelecę ale niesmak pozostaje, tym bardziej że mieszkają kilka domów dalej.
No okropny,ja znowu jadę z małą na kontrolę ortopedyczną,jak ja nie lubię jeździć do tego szpitala,na samą myśl mi się w środku wszystko wywraca, od razu mi się przypomina jak 5 tygodni leżała przywiązana do wyciągu.jeszcze dziś pochmurno,pewnie zaraz będzie padać
mam z nią taką umowę, że jak dostanie gorszą ocenę to na tydzień oddaje mi telefon i wczoraj pytam co dostała z klasówki, pani oczywiście nie sprawdziła rano jedziemy do szkoły a ona mi wypala: mamo bo wiesz, ja wczoraj Ciebie okłamałam, przepraszam ale chciałam mieć jeden wieczór dłużej telefon, powiedziała: do zobaczenia telefoniku za tydzień i mi oddała